![]() |
Birşey Yaptırdım Bilgi Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birşey Yaptırdım Bilgi Lütfenarkadslar yaklasık bayramdan 10 gun önce mısırlı bı hocaya kendısını görmedım uzakta bırı vasıtasıyla bısey yaptırdım nişanlımın dönmesı ıyı gecınmesı ıcın cok problemler vardı yanlız yaptırdıgım zamanlar nısanlımın burda oldgnu sanıyodum meger memlektıne dönmus neyse on santım bı kagıta arapca yazılarla bısey yazıo benım ve onun anne adlarıyla bırlıkte bılgılerımızı vermıstım hocaya kıtaptan bakmıs hatta kız benden ıcın ıyıde bı kıza bensıo temız neden bu bukadr cok engel cıkmıs dıye aradakı kişiyede sormus ama hayırsız vazgecsızn bu ısten demememıs neyse aldım kagıdı üstünede 1000 kere ya allah ya hafız ya cami okusun bı şişe suya batırsın kuruduktan sonra ustunde tasısın demıs yaptım sardım sarmaladım tasıyorum yanlız suyu içirme ımkanım olmadı karsı tarafa yarısını kendı içsin yarısnıda erkege ıcırsın demıs ben sımdı ona ıcırmedım uzakta ama kendım cıtım üstümdede tasıyorum etkısı olurmu yada bu tür şeylerın etksı nezamanda ortaya cıkar yapalı bı hafta oldu hoca verdıgınde yapamadım 20 gun sonra yaptım malum kadınsal hastalgm vardı abdest alamıyodum bu bılen aydınlatrmı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birşey Yaptırdım Bilgi Lütfencoksevdim Nickli Üyeden Alıntı arkadslar yaklasık bayramdan 10 gun önce mısırlı bı hocaya kendısını görmedım uzakta bırı vasıtasıyla bısey yaptırdım nişanlımın dönmesı ıyı gecınmesı ıcın cok problemler vardı yanlız yaptırdıgım zamanlar nısanlımın burda oldgnu sanıyodum meger memlektıne dönmus neyse on santım bı kagıta arapca yazılarla bısey yazıo benım ve onun anne adlarıyla bırlıkte bılgılerımızı vermıstım hocaya kıtaptan bakmıs hatta kız benden ıcın ıyıde bı kıza bensıo temız neden bu bukadr cok engel cıkmıs dıye aradakı kişiyede sormus ama hayırsız vazgecsızn bu ısten demememıs neyse aldım kagıdı üstünede 1000 kere ya allah ya hafız ya cami okusun bı şişe suya batırsın kuruduktan sonra ustunde tasısın demıs yaptım sardım sarmaladım tasıyorum yanlız suyu içirme ımkanım olmadı karsı tarafa yarısını kendı içsin yarısnıda erkege ıcırsın demıs ben sımdı ona ıcırmedım uzakta ama kendım cıtım üstümdede tasıyorum etkısı olurmu yada bu tür şeylerın etksı nezamanda ortaya cıkar yapalı bı hafta oldu hoca verdıgınde yapamadım 20 gun sonra yaptım malum kadınsal hastalgm vardı abdest alamıyodum bu bılen aydınlatrmı a ![]() ![]() ![]() suyu mutlaka içirmen lazım yoksa etkisi olmaz ![]() formülü ayrıntılı olarak söylemişsin etkisini mutlaka azaltır kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allaha emanet ol ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birşey Yaptırdım Bilgi Lütfenefsuncuu Nickli Üyeden Alıntı a ![]() ![]() ![]() suyu mutlaka içirmen lazım yoksa etkisi olmaz ![]() formülü ayrıntılı olarak söylemişsin etkisini mutlaka azaltır kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allaha emanet ol ![]() ![]() ![]() ayy söylememkmı lazımdı bılemedım ama sanırım maksat üzerüne 1000 tane esmamının okunmasıydı okudum etkısı ıcın sıkıca tembıhlemıstı hoca ama orda aklıma takılan ya hafız kelımesının anlamını cözemedım yada maksadını bı cevaplayabılrmısınz ha suyuda sakldırm mutlaka gelır bı gun cayına felan katıp bı sekılde ıcırırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birşey Yaptırdım Bilgi Lütfencoksevdim Nickli Üyeden Alıntı ayy söylememkmı lazımdı bılemedım ama sanırım maksat üzerüne 1000 tane esmamının okunmasıydı okudum etkısı ıcın sıkıca tembıhlemıstı hoca ama orda aklıma takılan ya hafız kelımesının anlamını cözemedım yada maksadını bı cevaplayabılrmısınz ha suyuda sakldırm mutlaka gelır bı gun cayına felan katıp bı sekılde ıcırırım kardeşim ya hafız koruma için kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|