Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yapmalıyım

Ben Ne Yapmalıyım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ne Yapmalıyım

Uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bir türlü üye olamadım Kısmet bugüneymiş Şuan o kadar sıkıntıdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum Hepimiz Allah'a inanan insanlarız (cmlelerimdeki hatalar için şimdiden özür dilerim ne yazdğımı bende bilmiyorum
Yaşım 25 ailemden ayrı bir ilde çalışıyorum Annem sürekli evlilik baskısı yapıyor Ve yakın çevrede evlenenler oldukça arıyor anlatıyor bunalımdayım artık Anneme kader olduğunu söylüyorum vakti vardır diyorum o da tabii diyor öyle Duy işte bak diyor filan 20 yaşında evlendi ve buna benzer birçok olay ve dünde kuzenimi istemeye gelmişler inanmayacaksınız ama annemin her aradığında korkudan elim ayağım titriyor hiç iyi değilim arkadaşlar ben ne yapmalıyım bende istiyorum bir yuvam olsun ama kaderede inanıyorum (Konuyu yanlış yere açtıysam )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com