![]() |
En Güvenilir Ve Güvenilmez Yüz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güvenilir Ve Güvenilmez YüzEn Güvenilir ve Güvenilmez Yüz ![]() Alexander Todorov ve Nikolaas Oosterhof, taradıkları yüzleri analiz ederek güvenilecek ya da korkulacakları tespit edebilen yeni bilgisayar programı geliştirdiler ![]() ![]() ![]() İki araştırmacı, bazı yüzlerin kişiler üzerinde bıraktığı yanlış intibaları önlemeyi amaçlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Araştırmacılar, 300 kişiye gösterdikleri yüzlerin güvenilir olup olmadığını sordular ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güvenilir Ve Güvenilmez Yüzbence bu bir göz yanılgısı ![]() ![]() ayrıca sol taraftaki zeki duruyor ![]() ![]() -------------------- ama yine de temkinli olmalı,resmi bilgisayarıma kaydettim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güvenilir Ve Güvenilmez YüzDileğim Nickli Üyeden Alıntı bence bu bir göz yanılgısı ![]() ![]() ayrıca sol taraftaki zeki duruyor ![]() ![]() -------------------- ama yine de temkinli olmalı,resmi bilgisayarıma kaydettim ![]() yüz yapılarından insanı tanıyamazsınız ama gerçekten hisler çok önemli kendim için söyleyebilirim ilk karşılaştığım insana karşı sıcaklık hissetmediysem o insandan ilerde mutlaka zarar görüyorum dış görünüş aldatıcı olabiliyor böyle durumlarda kalbinize kulak verin bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güvenilir Ve Güvenilmez YüzAllah onlari yuzlerinden tanirsin diyor Kuranda demek ki maneviyat maddiyati sekillendiriyor zamanla ! stres nasil insanin sacini mutlak kesinlikte dokuyosa ya da beyazlatiyosa ya da yuzu sivilcelendiriyosa, ya da insani yaslanmaya goturuyosa kotu ahlak ta insani mutlak bi sekle sokuyo zamanla ! Ayet buna dikkat cakiyor ! ama daha acil bir hakikat var : cizimle degil basiretle anlasilir ! |
![]() |
![]() |
|