Fatih Tekke Fenerbahçe'de |
|
|
#1 |
|
flipper
|
Fatih Tekke Fenerbahçe'de![]() Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır almak istediği Fatih Tekke ve kulübü Zenit ile kesin olarak anlaştı ![]() Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır almak istediği Fatih Tekke ve kulübü Zenit ile kesin olarak anlaştı Bu transfer Anderlecht maçı sonrası resmen açıklanacak F Bahçe yine Türkiye'yi sallamaya hazırlanıyor Sarı-lacivertli yönetim, transfer haberciliğinin bir numarası FOTOMAÇ'ın 2 gündür Türkiye'ye duyurduğu Fatih Tekke operasyonunda mutlu sona ulaştı Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı forvet alamayan F Bahçe, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğunu her fırsatta belirten Fatih Tekke için düğmeye bastı F Bahçeli iki yönetici Rusya'ya uçtu ve Tekke ile görüştü 2 Yıllık İmza Atacak Milli futbolcudan "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" yanıtını alan F Bahçeli yöneticiler, Zenit ile masaya oturdular Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda da bu transfer kesin olarak bitti Sarı-lacivertliler, Zenit'e 4 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek Anderlecht maçı sonrası 2 yıllık imza atacak olan Fatih ise senelik 2 5 milyon euro alacak Rusya kanadında da bu transferin sonuçlandığı konuşuluyor
|
|
|
|