Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çaldınonu, duygumu, etmiyorum, güven, helal

Güven Duygumu Çaldın.Onu Helal Etmiyorum...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güven Duygumu Çaldın.Onu Helal Etmiyorum...

Bir genç at pazarına giderBeğendiği tayın fiyatını sorarSatıcı adama bakar ve sen kendini satsan bu tayı alamazsın der Bu söz gence çok ağır gelir ve gider uzun bir süre çalışır tayın parasını biriktirTekrar gelir at pazarına beğendiği bir tayı satın alır yola koyulur Yolda bir adamla karşılaşır selamlaşırlar ve yol arkadaşılığı ederler

Bir süre sonra yorulurlar ve bir ağaç altında dinlenmeye çekilirlerGenç azığında ne varsa çıkarır beraber yerler,sonra biraz dinlenmek için uyurlarBir süre sonra genç uyanır ;bakarki yol arkadaşıda tayda yok,o tarafa bu tarafa koşar arar bide bakarki uzakta gitmektelerKoşar ve adama yetişir

Derki; arkadaş!!! seninle yol arkadaşlığı ettim helal olsun,
bu tayı almak için 3 yıl aralıksız çalıştım o da helal olsun,
yemeğimi paylaştım o da helal olsun,

Ama insanlara olan güven duygumu çaldın ya!!! işte onu sana helal etmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com