|
|
#4 |
|
Ergenekon
|
gerçek niyetlerini herdavranışlarıyla ortaya koyuyorlar ![]() bu bir haçlı seferidir![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
angelesdream
|
bunlar kadar rezil varlıklar görmedim insan demiyorum çünkü artık "insan" sıfatına bile layık olmadıklarını kendılerı her daim ispat etmekteler![]() ne acı!teşekkürler paylaşımın için sevgli puslu |
|
|
|
#6 |
|
doctor88
|
?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????adilikten baska birşey degil ![]() insanın hiç olmasza saygısı olmalıı![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
ghost
|
Bizler (Dünya üzerindeki müslümanlar) bunlara bu kadar yüz ve cesaret veriyoruzki artik her istediklerini yapiyorlar Sonucta bir özür bile dilemeden konuyu kapatiyorlar Ya bunu yapan bir müslüman olsaydi ne olurdu??? !!!
|
|
|
|
#10 |
|
speed
|
ben açgözlü büyük sermayeden , onun kukla başkanından ve emrindeki paralı adamlarından herşeyi beklerim ırakta savaşta neler yaptıklarını şöyle bir hatırlayın ![]() ![]() ![]() paylaşım için saol puslu ![]()
|
|
|
|
#11 | |
|
didem
|
Alıntı:
![]() ayıdan post gavurdan dost olmaz derler
|
|
|
|
|
#13 |
|
pesimistt
|
bu kadr da olmas yaa insan olsa biras utanır?!?!?!? Allah belalarını versn !!!!!!!!!!!!
|
|