![]() |
Denizli'yi Şaşkına Çeviren Kemirgen ! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Denizli'yi Şaşkına Çeviren Kemirgen !Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Gümüş Köyü'nün Eşeler Yaylası'nda 1 ay önce bulunan ve türü belirlenemeyen sevimli minik yaratık, köyün maskotu oldu ![]() Kanguru, tavşan, köstebek, sincap ve fareyi andıran sevimli yaratığı görenler hayretlerini gizleyemiyor ![]() ![]() Gümüş Köyü'ndeki arkadaşları, Murat Tutkun, Fuat Turan ve Hasan Tutkun'la birlikte, 1 ay önce Eşeler Yaylası'nda gezerken, Veli Turan'ın ayağı bir çukura girdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bölgede 40 yıldır çobanlık yaptığını belirten Hüseyin Aslan, “Ben bu dağları karış karış bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köy İhtiyar Heyeti Azası Osman Dilhan da Abbas'ın kendileri için büyük şans olabileceğini, Gümüş Köyü'nün tanıtılmasına katkıda bulunacağını belirtti ![]() Köylülerin daha önce görmediklerini ve ne olduğunu bilmediklerini söyledikleri hayvanın Arap tavşanı olduğu anlaşıldı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AnTikoR
|
![]() Çok ilginç ya ![]() Paylaşım için sağol puslu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Ben göremedim denizlideyim ama ilginç paylaşım için sağol merak işte ne yaparsın görsek iyi olurdu
|