![]() |
Reiki Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki HakkındaReiki ellerle yapılan çok eski ve kolay bir doğal şifa yöntemidir ![]() Rei: Ruhsal Bilgelik (Evrensel) Doğa Üstü Bilgi Ruhsal Bilinç'tir Ki: Yaşam Gücü Enerjisi ( Çin'deki: Chi) Tüm canlılara hayat veren bir enerjidir ![]() Bu Yaşam Enerjisinin zayıflaması veya akışının tıkanması, bedende hastalıklara yol açar ![]() Reiki evrensel yaşam enerjisidir ![]() ![]() Reikinin tarihi 2500 yıl öncesine dayanmaktadır ![]() XIX ![]() yeniden uygulanmaya başlanmıştır ![]() Reiki'nin Beş Altın İlkesi Bugün, özellikle bugün öfkelenmiyorum Bugün, özellikle bugün endişelenmiyorum Bugün aileme, öğretmenlere ve büyüklere saygı duyuyorum Bugün ekmeğimi helal yollardan kazanıyorum Bugün var olan bütün canlılara iyi davranıyorum Reiki öğrenmek neler kazandırır?
![]() Reiki kendi kendini iyileştirebilen doğal bir süreçtir ![]() Reiki değişimin doğal yoludur ![]() Öz benliğimizle karşılaşmak için çıktığımız uzun bir yolculuğun başlangıcıdır ![]() Kendi derinliğimizle ve kendi gerçeğimizle tanışmaya doğru gitmenin yoludur ![]() Kendimizin dış dünya ve hayat ile daha barışık olmasına rehberlik eder ![]() |
![]() |
![]() |
|