![]() |
Ejderha Sesi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ejderha Sesi...Biz Ra-Sheeba uygularken birçok “varlık” hastanın/alıcının deneyimleyecekleri değişiklikler konusunda yardımcı olmak için gelir ![]() ![]() ![]() Bana inisiyasyon sırasında çizilen Ejder sembolünün bir alamet olduğu söylendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O halde Ejder Sesi kendi gücümüzle ilgili – kendi sihrimizle- kendi manifestomuzla ![]() ![]() ![]() Genellikle düşük sesli bir “ Ohhhhh” olarak başlar ve oldukça yüksek seste bir “Ohhhhhhh” haline getirilebilir YA DA sadece bir “Heeeee” olabilir ![]() ![]() ![]() İlk başta kendinize güveniniz biraz az olabilir, ancak deneyen herkes tonu bir süre sürdürebildiklerini görüp şaşırmışlardır ![]() Işığın dansı ve titreşimi ve Ejderin sesi, alıcıdan bir adım uzaklaşmaktır, böylelike hem hala eneji alanında yer alır hem de fiziksel bedeninden uzakta kalabilirsiniz ve sesi çıkartarak beden etrafında “dolanabilirsiniz” ![]() BUNU NASIL YAPACAKSINIZ????" İlkönce şunu söyleyin : “EVETİN EVET HAYIRIN HAYIR ANLAMINDA GELSİN” Hastanıza sorun: “DAHA YÜKSEK BİR TİTREŞİMİ ALMAYA HAZIR VE İSTEKLİ MİSİN?" Hastanız cevap versin: "DAHA YÜKSEK BİR TİTREŞİMİ ALMAYA HAZIR VE İSTEKLİYİM” Sonra hastanıza sorun : “TAM GÜCÜNE ULAŞMAYA HAZIR VE İSTEKLİ MİSİN?“ Hastanız cevap versin: TAM GÜCÜME ULAŞMAYA HAZIR VE İSTEKLİYİM ![]() Yeni enerjiyi davet edin ![]() Kollar olabildiğince yukarıya kaldırılır ![]() ![]() Hastanızın yan tarafına geçin ve tüm vücudun üzerine Ejder Sesini üflemeye başlayın ![]() En az üç kere ya da bildirilirse daha fazla tekrarlayın ![]() Sonra, Ejder sesini hastanızın enerji alanına yönlendirirken, ışığın ve titreşimin dansını yapın ![]() ![]() Bu, titreşimlerini yükseltecektir ![]() Bu, enerji alanlarını genişletecektir ![]() Sonunda sorun: “BU IŞIĞI VE TİTREŞİMİ KABUL EDİYOR MUSUN?” Hasta cevap versin: “BU IŞIĞI VE TİTREŞİMİ KABUL EDİYORUM ![]() Sonra sorun: “BU IŞIĞI TÜM DİĞERLERİNİN GÖRMESİ İÇİN YANSITMAYA NİYET EDİYOR MUSUN?” Hasta cevap versin: “BU IŞIĞI TÜM DİĞERLERİNİN GÖRMESİ İÇİN YANSITMAYA NİYET EDİYORUM ![]() Sonra şöyle deyin: “IŞIKLA YIKAN” Enerjinin var olduğunu hissettiğiniz sürece hastanızın beklemesine izin verin ![]() ***dır*** |
![]() |
![]() |
|