![]() |
Aşkmı?Paramı? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Aşkmı?Paramı?evet arkadaşlar konu basit yorumlarını bence aşk yada bence para şeklinde bekliyorum açıklamasını istemiyorum çünkü hepinizin ikisiolsa veya şçyle olduğu için diyceğinizen eminim 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : AŞKMI?PARAMI? |
![]() |
![]() |
#2 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : AŞKMI?PARAMI?bence aşk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : AŞKMI?PARAMI?bence para ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : AŞKMI?PARAMI?Bence para çünkü aşık bile olsan paran olmadıktan sonra manesef o aşk bitiyor bu devirde hele hiç yürümez ama önemli olanda insanlık bazen paranda olsa insan olmadıktan sonra karşındaki beş para etmez benim görüşüm önce insan sonra para sonrada aşk:43:43
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JOKER
|
![]() Cevap : AŞKMI?PARAMI?para hiçbir zaman amaç değil araç olmalı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu soruyu bana 6 sene önce üniversiteye yeni başladığımda sorsam aşk derdim ![]() ![]() ama şuanda paraaaaaaa derim :D
![]() |
Cevap : Aşkmı?Paramı? |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?((((Aşk))))) Ama malesef aşk karın doyurmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?tşk edeerim yorumlarınızdan dolayı vakit ayırıp yazdığınız için ben üniversteye başlamadım ama şimdi bile para diyorumparagöz olduğumdan değil ama yeni ensil işte:Dpara olmadan olmyorr bence insalık 1planda tabi:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?napolyon bile ne demiş para para para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
merve16
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?hiç gülesim yoktu ilahi gözyaşı ama doğru yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?ayh inanmıyorm nerdeyse herkes para demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler konu için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?bence para
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
cansel
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?walla bence hem para hem aşk ikiside olmazsa işim olmaz o kişiyle:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?cansel yazığımı okumadınmı 3 ![]() |
![]() |
![]() |
|