![]() |
Melek Koruyucunuzu Çağırın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melek Koruyucunuzu ÇağırınEvet Size Bunuda Anlatıcam ![]() İlk olarak Abdest li olmanız daha iyi olacaktır ![]() Daha sonra ışıkları kapatın loş bir oda olsun ![]() ve iyice gevşeyin 20 dakika gevşeyin rahatlayın Ve Dışınızdan şöyle Seslenim ![]() Koruyucu Meleğimi Çağırıyorum Koruyucu meleğimi Çağırıyorum Koruyucu meleiğimi çağırıyorum Sesime kulak ver ve meclisimize iştirak et (3 kere denilicek bu ![]() Bana bir işaret ve Ses ver Koruyucu meleğim diceksiniz ![]() Size uğultu şeklinde veya beyninizin içinden birisi konuşur gibi ses gelecektir ![]() o sese kulak verin ve koruyucu meleğinizle konuşun ![]() ve ondan Yardım isdeyin tüm konularınızda yardım edecektir ![]() Alıntıdır ![]() ![]() Not; Sadece bir paylaşımdır ve lütfen konuyu dağıtacak şekilde Yapmayın etmeyin dmemeye dikkat ediniz ![]() Deneyecek kişiler zaten bütün sorumlulukalrı alarak deneyecekelrdir o yüzden konu dışına çıkılmaması önemle rica olunur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Melek Koruyucunuzu Çağırın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melek Koruyucunuzu Çağırınİslam dinine mensup kişilerde şöyle uygulama içerisinde bunu daha hayırlı bir sözcükle ifade edebilir ![]() Ey ALLAHın salih dostları Allahın izniyle buraya gelin 3 defa ![]() ![]() ![]() bir kaçsaniye sonra selamın aleyküm birahmetullah ey salih dostlar deyip selamı vererek ![]() ![]() Ey ALLAHın izniyle gelen salih dostlar bana yardım ediniz (yardım istediğiniz konuyu söyleyin misal Ey ALLAHın izniyle gelen salih dostlar beni korktuğumdan korumanız altına alın denilebilir) 3 defa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|