Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuşkonmazlı, makarna, parmesanlı

Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmesanlı Ve Kuşkonmazlı Makarna





1 paket fettucine makarna
150 gr kuşkonmaz
40 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
1 su bardağı krema
1çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ya da kaşarpeyniri
Tuz, karabiber

Parmesanlı ve kuşkonmazlı makarna:
Makarnayı diri kıvamda haşlayıp süzün Kuşkonmazları temizleyip küçük parçalara doğrayın
Tereyağını tavada kızdırın Kuşkonmazları ekleyip 1-2 dakika kavurun Maydanoz, fesleğen, krema ve karabiberi ilave edip sürekli karıştırarak 3-4 dakika pişirin

Makarnayı servis tabağına alın Kremalı karışımı üzerine gezdirerek dökün Parmesan peynirini serpip taze fesleğen yaprakları ile süsleyin Sıcak ya da ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.