![]() |
Soslu Deniz Levreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Deniz Levreği![]() 4 deniz levreği fileto 1 kahve fincanı zeytinyağı 2 çorba kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin 4 yaprak ince doğranmış defneyaprağı 1 kırmızı soğan 3 dilim kurutulmuş domates 12 taze patates 4 diş sarımsak 12 kiraz domates Kaya tuzu Sos vierge için 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 limon 2 dal maydanoz 2 dal kişniş 1 dal taze biberiye Soslu deniz levreği: Sos için bir kasede zeytinyağı, kıyılmış maydanoz, biberiye, kişniş, 1 limonun suyu ve rendelenmiş kabuğunu karıştırıp yarım saat bekletin ![]() Sarımsakları temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesleri ekleyip ateşin üzerinde kavurun ![]() ![]() ![]() Levrek filetoları ızgarada her iki (önce derili kısmını) tarafını kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|