![]() |
Deniz Ürünlü Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Ürünlü Krep![]() İç harcı için 100 gr karides 2 kabak 2 havuç Yarım çay bardağı zeytinyağı Krep hamuru için 3 yumurta 1 su bardağı un 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı süt 1 çay kaşığı ucu tuz Sos için 1 tatlı kaşığı un 1 kahve fincanı soya sosu Yarım limonun suyu Tuz Karabiber Deniz ürünlü krep: Kabak ve havuçları soyup jülyen doğrayın ![]() ![]() Sos için, un, soya sos, limon suyu, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Krep hamuru için, yumurta ve tuzu bir kapta mikserle 2 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() Teflon tavayı kısık ateşte ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|