![]() |
Sebzeli Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Levrek![]() 150 gr levrek 1 havuç 1 kabak 1 yeşil kereviz sapı 1 patates 3 yaprak adaçayı 1 su bardağı balık suyu 50 gr pırasa 1 diş sarımsak 1 demet taze soğan Karabiber 15 gr tereyağı 1 patlıcan 2 yemek kaşığı zeytinyağı Kızartmak için Ayçiçeği yağı Sebzeli levrek: Tavada ayçiçeği yağını iyice kızdırıp levreği kızartın ![]() ![]() ![]() Patlıcan püresi için, patlıcanı ocakta közleyip soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() Servis tabağına patlıcan püresini yerleştirip üzerine sotelenen sebzeleri alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|