![]() |
Elmalı Mini Paylar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Mini Paylar![]() Hamuru için 150 gr tereyağı ¾ su bardağı süt 1 yumurta 2 yemek kaşığı pudra şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 su bardağı tam buğday unu İç harcı için 5 kırmızı elma 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı ceviz içi Yarım çay bardağı kuru üzüm 1 tatlı kaşığı tarçın Üzeri için Pudra şeker Toz Antep fıstığı Elmalı mini paylar: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin ve tavaya alın ![]() ![]() ![]() Hamur için gerekli malzemeyi mutfak robotunda karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Artan hamuru 20 dakika derin dondurucuda beklettikten sonra elmaların üzerlerine rendeleyin ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|