![]() |
Mürdüm Erikli Tart-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mürdüm Erikli Tart-1![]() 1+3/4 su bardağı un 125 gr tereyağı Yarım su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı 1~2 yemek kaşığı soğuk su Ortası için 150 gr ince çekilmiş fındık 2 yumurta akı 3 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için 20 mürdüm eriği Mürdüm erikli tart: Un, tuz ve toz şekeri derin bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru dolaptan çıkardıktan sonra zemini hafif unlayın ![]() ![]() ![]() ![]() İnce çekilmiş fındık içi, yumurta akları ve toz şekeri karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|