![]() |
Mantarlı Ve Tavuklu Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Ve Tavuklu Tart![]() 250 gr un 100 gr margarin 1 çay kaşığı tuz 1 kahve fincanı su Üzeri için: 500 gr mantar 2 soğan 250 gr tavuk eti 3 çay kaşığı sıvıyağ 3 çorba kaşığı krema 1 demet maydanoz Tuz, karabiber Mantarlı ve tavuklu tart: Unu hamur yoğurma kabına alın ve ortasını havuz gibi açın ![]() ![]() ![]() Tavuk etini haşlayıp küp küp doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru unlanmış zemine alıp bir kez daha yoğurun ve 20 cm çapında yağlanmış tart kalıbına alıp elinizle bastırarak yayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|