Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, kalpli, somon

Enginar Kalpli Somon

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginar Kalpli Somon





4 parça somon fileto
600 gr enginar kalbi
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytinyağı
Taze kekik
Kuru kekik
Deniz tuzu
Karabiber
Yarım limonun suyu

Enginar kalpli somon:
Enginar kalplerini buharda haşlayın Sarımsakları rendeleyip geniş bir kaba alın Zeytinyağı, limon suyu, kuru kekik, taze kekik, tuz ve enginar kalplerini ekleyip karıştırın üzerini örterek 1 saat buzdolabında bekletin Somonları fırın kabına yerleştirin üzerine tuz, karabiber serpiştirip zeytinyağı gezdirin ve 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Somonları enginar kalpleri ile birlikte servis tabağına yerleştirin Enginarların marine sosunu somonların üzerine gezdirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.