Kavun- Balık Suşi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kavun- Balık Suşi![]() Malzemeler 1 kutu ton balığı 15 damla soya sosu 1 dilim kavun 10 damla tatlı biber sosu 1 avuç kaju fıstığı Bal Hazırlanışı Ton balığını sarma tütün gibi, 1 cm çapında yerleştirin Sonra küçük küçük parçaladığınız fıstıkları boydan boya dizin Ardından serçe parmağı uzunluğunda ve ince kesilmiş kavunları aynı şekilde yerleştirin Suşi’lerinizi düz bir tabağa sıralayın Servis yapmadan hemen önce, biraz soya ve tatlı biber sosunu suşi’lerin içine sızacak şeklide tabağa koyun İnce dilimlenmiş kavunları da kenarına ekleyin Tüm susi tabaklarına balla şekiller ve süslemeler yapabilirsiniz
|
|
|
|