![]() |
Foccacia (İtalya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Foccacia (İtalya)![]() 1 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı toz şeker 1/4 su bardağı zeytinyağı 3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için 1 yumurtanın sarısı 15 zeytin 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı susam Taze biberiye Foccacia: Mayayı ılık suya atıp eriyinceye kadar karıştırın ve 10 dakika bekletin ![]() Geniş bir kaseye unu eleyin ![]() ![]() ![]() Hamuru unlanmış zeminde merdane ile dikdörtgen şeklinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını yumurta sarısı ile karıştırıp hamurun üzerine sürün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|