&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot; |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot;Yeni bir başlık açayım ![]() "Kesin bir yol Hüddam edinmeyin!"1000 adet ayetel kürsü yü allah rızası için okuyun O size en hayırlısını verecektir Bu arada ne demektir hüddam sahibi olmak Sen aciz bir kulsun Sen bir varlığa sahip olma diye, senin sahibin onlara ayrı alem sana ayrı alem verdi Köpek bizim alemimizde tasma taktık,kuş bizim alemde kafese koyduk,balık bizim alemde akvaryuma koyduk Tek sahip olmadığımız cinimiz hüddamımız vardı Hadi diyelim sahip olduk, onu nereye koyacanız Eğer hüddam size sadece allaha daha iyi nasıl kulluk yaparız onu anlatacaksa veya kulluk bilincini erdirmek için daha sade bilgilerle bizi eğitecekse hiç durmayın hemen edinin bir hüddam![]() Amaç:Allah ![]() Araç:Kur'an ![]() Tüm dünya hayatı için bu 2 şeyi bilmeniz yeterli Allahtan korkun kur'an a sarılın Hüddam edinen ise;denize düşer yılana sarılır Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın Hüddam bölümüne konu açanlara garezim yok Belki çoğunuz sana ne bizim işimize karışmak sanamı düstü terbiyesiz diyebilir Ama ben kaçınızı bu hayalden uyandırırsam ne mutlu bana Lütfen kızmayın!Bilgi paylaşımına benim büyük saygım var Paylaşın ama kimseye zararı olmayan şeyleri paylasın Deneyin iyi sonuç alınca paylaşın Buda neyi gösteriyor;ben bu cin hüddam dediklerinden sıkıntı çektim İslamı buldum allahı buldum rahatladım Tüm bunların boş olduğunu gördüm Gelin sizde görün sizde bulun allahı bunca sıkıntıya düşmeden Herkese saygılar
|
|
&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot; |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Kesin Bir Yol.Hüddam Edinmeyin!&Quot;MERk etmeyin hüddam öyle sizin dusundugunuz gibi sahip olunacak birsey deildir ancak yardimcidir ve yardima gedliginde bile saygida kusur edilmemelidir kendisine ![]() huddaminla ruh kardesligine benzer bir bag kurulur arada![]() o nedenle durumu bu sekilde trajiklestirmenize hic gerek yoktu![]() niyetinizin iyi oldugunu anliyorum ama durum bu sekilde vahim deil![]() zaten dunyevi istekleri icin hadim isteyen biri anca havasini alir ve de zarar da görur--ALLAHin adaleti herseyden buyuktur siz icinizi rahat tutun![]()
|
|
|
|