Hem Zekanızı Test Edin Hemde Hediye Kazanın! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hem Zekanızı Test Edin Hemde Hediye Kazanın!Merhaba arkadaslar ![]() Bu, forumda ilk mesajım Fakat Lahuti'yi sık sık dışarıdan takip ediyorum Hatta az sonra verecegim adresteki bir kaç sorunun buradaki bilgilerden yola cıkılarak oluşturuldugunu da söyleyebilirim![]() www izsur com Not: Eger link vermek yasaksa Moderatör arkadaslarımızın düzenlemesini rica ediyorum Dileyene PM İle verebilirimSıradan yarışmalardan biraz farklı Cevapları bulabilmeniz için Resim - Soru ve İpucu arasındaki baglantıları çözmeniz gerekiyor Site adından da anlaşıldığı üzere , izleri takip etmelisiniz![]() Site yaklasık 1 aydır aktif durumdadır 100 soruda Plazma TV vermeyi düşünüşüyoruz İlk hediyeler (Kingston 128GB Flash Bellek) 38 soruda , bu soruyu ilk bilen 3 kullanıcımıza verilmiştir Forum kurallarını okuma fırsatım olmadığı için resimleri eklemedim Dilerseniz hediyelerin sahiplerine ulaştıgına dair fotograflarda koyabilirim![]() Yeni katılan yarışmacıların yarışma mantığını anlayabilmeleri ve üst sıradakilere yetişebilmeleri için ilk 40 sorunun cevabı site üzerinde verilmiştir ![]() Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diler , saygılarımı sunarım
|
|
|
|