Nazlı Eray - Aşkı Giyinen Adam.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazlı Eray - Aşkı Giyinen Adam..Nazlı Eray - Aşkı Giyinen Adam ![]() Yazar: Nazlı Eray Yayıncı: Doğan Kitap Basım Tarihi: Ağustos 2011 Sayfa Sayısı: 304 Fiyatı: %20 indirimli, 15,20 TL Nazlı Eray, 2002 Yunus Nadi Roman Ödülünün kazanan Aşkı Giyinen Adamda, tuhaf ve komik dünyalarından birini daha kuruyor: Dürnev Ablanın tarot kartlarından çıkan Eddie Fisher, Elizabeth Taylor ve Debbie Reynolds; kahramanımızın ve Eddienin anıları yüklenmiş koyun kelleleri Peyami ile İdris; şoför Kâzım Efendinin çıkardığı gazla dirilen, cinayet kurbanı yaşlı ana-kız; Belligün Pastanesinde Mihri Ablayla birlikte kahve fincanının içinde izlenen Eddie Fisher konseri ![]() ![]() ![]() Doktor Ayberk yaklaşmıştı bana Yavaşça kulağıma eğilip, Olağanüstü bir şey bu! Bir saattir dinliyorum onu Hayatından kesitler anlatıyor Hollywood, Las Vegas; güzel kadınlar; Elizabeth Taylor ile yaşadığı yoğun aşk yüzünden yaşamın bir başka köşesine kayışı; bir iki gecelik kaçamaklar; uzun süreli ilişkilerden kaçması, kadınlara verdiği armağanlar; amfetamin ve kokaine bağımlılığı; bu uçurumdan kurtulmak isterken düştüğü bir paralı tımarhane; sesini yitirişi![]() ![]() Her şeyi anlatıyor Müthiş bir bellek, olağanüstü bir açıkyüreklilik![]() ![]() Hayatımda hiçbir şey beni bu kelle kadar şaşırtmamıştı, hayretler içindeyim dedi Bir tıp doktoru olarak bu olayı nasıl yorumluyorsunuz? diye sordum Yorumlayamıyorum Beni aşan bir şey bu dedi alıntı |
|
|
|