|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bozuldu, bırakıldı, doğanın, mektubu, odasına, psikololojisi, taraftarın, tehdit, ziya |
Taraftarın Psikololojisi Bozuldu ; Tehdit Mektubu Ziya Doğan'ın Odasına Bırakıldı |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Taraftarın Psikololojisi Bozuldu ; Tehdit Mektubu Ziya Doğan'ın Odasına BırakıldıZiya Doğan’ın kalmış olduğu Zorlu Grand Otel’de ki odasına sır dolu mektubu kim attı ![]() Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ‘ ın kalmış olduğu Zorlu Grand Otel’in 4 katındaki odasının kapısının altından , imzalı bir mektup bırakıldı İçeriğinde tehditlerinde olduğu belirtilen 2 sayfalık mektupta, Trabzonspor taraftarı olan kişi , Trabzonspor’un aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Ziya Doğan ‘ ı suçlayıp “ Senin yüzünden sokağa çıkamaz oldum,Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum , Psikolojim bozuldu sen ne hakla orda durabiliyorsun “ diye sitem etti Ziya Doğan , mektubu da yanına alıp Yönetim kuruluna gitti Yönetim Kuruluna mektubu gösteren Ziya Doğan ” Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar Bize sahip çıkın” dedi Yönetim kurulundan kendisine “ Mektubu biz yazmadık “ diyerek Ziya Doğan’a paniğe kapılmamasını öğütlediler İçeriğinde tehditlerinde olduğu belirtilen imzalı ve 2 sayfalı mektup hakkında Yönetim Kurulu gereken araştırmanın yapılacağını söyledi
|
|
|
|