Karen Keast /Pelikanın Marifetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karen Keast /Pelikanın MarifetleriKaren Keast / Pelikanın Marifetleri Karen Keast - Pelikanın Marifetleri Gelişim Beyaz Dizi No: 315 (1986) İngilizce Adı: Notorious Tarama: Clondike Düzenleme : Ser_reS Arka Kapak: Söyle bir erkekten ancak nefret edilirdi! Çıplak kadın fotoğrafları çekip, gecelerini modelleriyle geçiren, tek gecelik ilişkilerden başkasını bilmeyen bir erkek! Giizel Veteriner Kate Hollister, nesli tükenmekte olan kahverengi pelikanlar için girişilen kampanya sırasında tanışmak zorunda kalmıştı onunla Kendisinin Drew Cambridge’in dikkatini çekecek kadar güzel olmadığına şükrediyordu doğrusu Ne var ki olaylar hiç de beklediği gibi gelişmeyecekti Artık Kate, bu yakışıklı genç adamı hayatına sokmamak için tüm gücüyle direnmeye başlamıştı Ama sonuna kadar dayanabileceğinden hiç emin değildi![]() Kitabın İçinden: Drew, Kate’i asla aramaması gerektiğini, biliyordu ![]() Ama duygulan yönlendiriyordu genç adamı o sırada Artık kafasına iyice kazınmış numarayı çevirdikten sonra yatağın kenarına oturdu, içkisinden bir yudum daha alırken bu yolla intihar etmenin en iyi çözüm olduğunu düşündü yeniden![]() ![]() ![]() Kitabı aslında yarın paylaşacaktım Bugünkü kitabı vermiştim çünkü Ama yarın Tüyap kitap fuarında olacağım O nedenle bir gün erkenden vereyim dedim![]() ![]() Yazarın Türkçe'ye çevrilmiş 4 kitabından birisi "Gecenin Günahları" Sevgili jesica tarafından siteye eklendi![]() alıntı |
|
|
|