Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karen, keast, marifetleri, or pelikanın

Karen Keast /Pelikanın Marifetleri

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karen Keast /Pelikanın Marifetleri

Karen Keast / Pelikanın Marifetleri

Karen Keast - Pelikanın Marifetleri

Gelişim Beyaz Dizi No: 315 (1986)
İngilizce Adı: Notorious

Tarama: Clondike
Düzenleme : Ser_reS

Arka Kapak:

Söyle bir erkekten ancak nefret edilirdi!

Çıplak kadın fotoğrafları çekip, gecelerini modelleriyle geçiren, tek gecelik ilişkilerden başkasını bilmeyen bir erkek! Giizel Veteriner Kate Hollister, nesli tükenmekte olan kahverengi pelikanlar için girişilen kampanya sırasında tanışmak zorunda kalmıştı onunla Kendisinin Drew Cambridge’in dikkatini çekecek kadar güzel olmadığına şükrediyordu doğrusu Ne var ki olaylar hiç de beklediği gibi gelişmeyecekti Artık Kate, bu yakışıklı genç adamı hayatına sokmamak için tüm gücüyle direnmeye başlamıştı Ama sonuna kadar dayanabileceğinden hiç emin değildi

Kitabın İçinden:

Drew, Kate’i asla aramaması gerektiğini, biliyordu
Ama duygulan yönlendiriyordu genç adamı o sırada Artık kafasına iyice kazınmış numarayı çevirdikten sonra yatağın kenarına oturdu, içkisinden bir yudum daha alırken bu yolla intihar etmenin en iyi çözüm olduğunu düşündü yeniden

Kitabı aslında yarın paylaşacaktım Bugünkü kitabı vermiştim çünkü Ama yarın Tüyap kitap fuarında olacağım O nedenle bir gün erkenden vereyim dedim Yazarın Türkçe'ye çevrilmiş 4 kitabından birisi "Gecenin Günahları" Sevgili jesica tarafından siteye eklendi

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com