Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan..Cagin Olum Tuzaklari-Serif Ali Tekalan gunumuzde hizla artmaya baslayan bagimliliklarla alakali cd destekli cok guzel bir kitap ![]() Prof Dr Şerif Ali Tekalan Beyi çalışmasından dolayı kutluyor, bu kitapla insanımız adına faydalı neticeler elde edilmesini diliyorum Prof Dr Recep Akdağ T C Sağlık BakanıBu güzel eseri ortaya çıkaran saygıdeğer meslektaşım, değerli gönüldaşım Prof Dr Şerif Ali Tekalan'ı ve emeği geçen herkesi kutlarım Bu kitabın ilgililerce okullara tavsiye edilebilecek ve bu manada gençlerimize yol gösterecek kaynak bir bilgi dağarcığı niteliğinde olduğunu ifade etmek benim için en büyük mutluluk olacaktır![]() Prof Dr Cevdet ErdölTBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Hayatımızı "Keşke ![]() ![]() " pişmanlığı ile rezil etmek istemiyor, hep neşeli ve umutlu olmayı arzuluyorsak, bunu ancak sağlığımıza dikkat ederek gerçekleştirebiliriz "Ben de sıhhatli bir nefes istiyorum," diyenler, basit ama her zaman geçerli "formülü" Prof Tekalan'ın bu kitabında bulacaklardır![]() Fehmi Koru Gazeteci-Yazar alıntı |
|
|
|