Haziran Ayının En Başarılı Üyesi: " Yosun_26 " / 2007 |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Haziran Ayının En Başarılı Üyesi: " Yosun_26 " / 2007![]() Yaptığı paylaşımları ve sitedeki aktifliğiyle " yosun_26 " arkadaşımız haziran ayının en başarılı üyesi seçilmiştir Siteye gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine sonsuz teşekkür eder, daima bizimle olmasını dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen![]() ![]() ![]() |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
yosun 26 arkadaşımızı tebrik ederim emeğinden dolayı da teşekkürlerimi iletirim
|
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Tebrikler yosun Kazandığına sevindim zaten senin paylaşımların çok güzel hak etmiştin
#6 |
|
Ergenekon
|
yosun_26 tebrik ederim Güzel ve başarılı konularınızın yanısıra birlik - beraberliğimizin,karşılıklı güven ve saygınlığımızın korunması için gösterdiğiniz gayretlere de teşekkür eder, hep bizimle kalmanızı gönülden dilerim Kanaatimce bu ay için en isabetli seçim oldu
|
|
|
#7 |
|
puslu
|
Tebrik ederim yosuncum güzel paylaşımlarının devamını dilerim ![]() Hep bizimle olman dileği ile ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
angelesdream
|
tebrik ediyorum yosuncuğum güzel paylaşımlarının devamını dilerim hep bizimle kal
|
|
|
#9 |
|
pesimistt
|
tbrkler yosun :))
|
#11 |
|
mate
|
Canımm tatilde olduğum için biraz geç bir kutlama oldu benimkisi Çok isabetli bir seçim herşey için teşekkürler ![]() ![]() Hep bizimle kal ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
yosun_26
|
hepinizie ayrı ayrı teşekkür ederim benim hakkımdaki düşünceleriniz beni gerçekten çok sevindirdi sizlerle olmak gerçekten çok güzel umarım hep beraber oluruz saolun ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#15 |
|
SuSKuN.!!!
|
Tebrik ederim kardes darısı başımıza
|