Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annesiyim, elçin, mutlu, or or, tapan

Ben Mutlu Bir Down Annesiyim // Elçin Tapan

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Mutlu Bir Down Annesiyim // ELÇİN TAPAN

KİTAP HAKKINDA

Kitap Adı : Ben Mutlu Bir Down Annesiyim

No : 5124
Yazar : Elçin Tapan
ISBN : 975-363-462-5
Yayınevi : Yapı Kredi Yayınları
Basım Tarihi /Yeri: 0 , İSTANBUL
Sayfa Sayısı : 184
Boyutları : 135 x 21

Bu kitap, öylesine canalıcı bir hayat serüvenine dayanıyor ki, hem yazarı (baş tanığı), hem de yayıncısı için en büyük güçlük ona "tek" bir isim bulmak konusunda doğuyor: "Down Sendromlu Oğlumla 17 yıl" mı demeliydik, "Yalnız Değilsiniz" mi? "Ben Bu İşi Başardım" mı en doğru başlık olurdu, yoksa "Yaşamın Dışlanan Gerçek Yüzü" mü? Elçin Tapan'ın ve Erel Tapan'ın (bir o kadar da Erkan, Eran, Ela Tapan'ın) olağanüstü, ürpertici, soluk kesici aşk öyküsü başka hiçbir aşk öyküsüne benzemiyor: Onu bundan, bütün başlıklar özetlemekte çaresiz kalmıyor mu? Son yılların en büyük tanıklığı

YAZAR HAKKINDA

Elçin Tapan 1939 yılında doğdu Orta ve lise öğrenimini Ankara Koleji'nde tamamladı 1963 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi Hollanda'da Institute of Social Studies'te master ve doktora yaptı Hollanda Sosyal İşler Bakanlığı'nda eğitim, sağlık ve iç işlerinde danışman olarak çalıştı Rotterdam Academy of Economics'te ders verdi Hollanda Radyosu'nda çalıştı, başbakanlıkta İdareyi Geliştirme daire başkanlığında bulundu Ben Mutlu Bir Down Annesiyim Elçin Tapan'ın ilk; Devam Eden Hikâyemiz ise ikinci kitabıdır
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com