![]() |
Bırakma Ne Olur Ellerimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
Bırakma Ne Olur EllerimiSensiz Yorgun Cümlelerim ![]() ![]() ![]() Kalemim Boynunu Bükmüş Satırlarıma ![]() ![]() ![]() Öyle Koyu Ki Yokluğun ![]() ![]() Ne Ben Kendime Gelebiliyorum ![]() ![]() ![]() Ne Seni Getirebiliyorum ![]() ![]() ![]() Bir Yokluk Bir Bulunmazlık ![]() ![]() ![]() Ortada Kalmış Bir ''@$K'' ![]() ![]() ![]() ''Gel'' Desem ![]() ![]() ![]() Belki ![]() ![]() ![]() Herneyse ![]() ![]() ![]() Çırpınma Yüreğim ![]() ![]() ![]() Tutma Nefesini ![]() ![]() ![]() Yık Duvarlarını ![]() ![]() ![]() Bu Son Hamle ![]() ![]() ![]() Bir ''Sen'' Bana Ait ![]() ![]() ![]() Belki De En Büyük Yanılgım ![]() ![]() ![]() Boşver ![]() ![]() ![]() Sadece ''Sen'' Bende Kal ![]() ![]() ![]() Sensizlik Bana Ağır Yük ![]() ![]() ![]() Taşıyamıyorum Sensizliği ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() çok güzel ellerine sağlık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okaliptus
|
![]() Bir ''Sen'' Bana Ait ![]() ![]() ![]() Belki De En Büyük Yanılgım ![]() ![]() ![]() Boşver ![]() ![]() ![]() teşekkürler gözyaşı gercekten çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|