![]() |
Yine Bana Döneceksin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine Bana DöneceksinYine Bana Döneceksin Yazar : Nedim Gürsel Nedim Gürsel bir roman tadında okunan bu kitabında gittiği her ülkeye kendini götüren değil, gittiği her yerde kendini bulan bir yazar portresi çiziyor, "uzağın çağrısı"na kulak kesilerek edebiyat ve tarihin izinde farklı diyarlara götürüyor bizleri ![]() ![]() ![]() "Dün aktarmayı kaçırınca, Atina Havaalanı'nda dört saat, bir sonraki Larnaka uçağını bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki bir telefon bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk aşkın, ilk kadının coğrafyası Yunanistan… Ve olası bir savaşın eşiğinde Türk-Yunan ilişkileri ![]() Anadolu'dan sarhoş bir gemi gibi Akdeniz'e açılan, hâlâ çözülmemiş sorunlarıyla Kıbrıs…Üç dinin paylaşamadığı Kudüs… Beyrut'tan Fas'a, Mayorka'dan Rodos'a, Korsika'dan Saraybosna'ya, Barselona'dan Paris'e, Berlin'den Moskova ve Rio'ya uzanan bir yolculuk güncesi ![]() ![]() ![]() Nedim Gürsel bir roman tadında okunan bu kitabında gittiği her ülkeye kendini götüren değil, gittiği her yerde kendini bulan bir yazar portresi çiziyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|