![]() |
Margarinin Gerçek Yüzü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Margarinin Gerçek YüzüBYR KYMYACININ ULUSA SESLENY?Y Diploma tezimi Türkiye’nin ünlü bir margarin fabrikasynda hazyrladym ![]() Adam gibi kokusuzla?tyrylmy? ve arytylmy? SIVI olarak çekirde?in ya?yny HYDROJENE EDEREK DOYURMANIN ve de vücut ysysyna son derece zararly ?ekilde yakla?tyrmanyn nesinin akla uygun oldu?unu ne ben çözebildim ne de benden daha çok bu konuyu bilmesi gerekenlere tüm u?ra?malaryma ra?men ÇÖZDÜRDÜM ![]() ![]() ![]() ![]() Margarin sa?ly?a ÇOK ZARARLIDIR ![]() ![]() Margarin vücudumuzdaki toplam uzunlu?u 100 km olan IDY (insan damar yollary) ’nyn KATYLYDYR ![]() Alkolden de sigaradan da daha kapsamly zararlydyr ![]() Margarin ve tereya?y arasynda ki farky biliyor musunuz? Çok ilginç… Her ikiside hemen hemen ayny kaloriye sahiptir ![]() 8 grama 5 gram ![]() Harvard Typ Fakültesinin çaly?masyna göre tereya?y ile kar?yla?tyrylynca margarin yemek kadynlarda kalp hastaly?yna yakalanma olasyly?yny %53 arttyryyor ![]() Tereya?y ise yiyeceklerde ki di?er besinlerin emilimini arttyryyor ![]() Tereya?ynyn besinsel de?eri yüksek olmasyna ra?men margarin çok dü?üktür çünkü katkylydyr ![]() Tereya?y margarinden çok daha lezzetlidir ve yiyeceklerde ki tatlary zenginle?tirir ![]() Tereya?y yüzyyllardyr bilindi?i halde daha az bir süredir yapylmaktadyr ![]() Ve ?imdi margarinin ne oldu?una gelelim ![]() ![]() Toplam kolesterolü ve LDL’yi yükseltir ![]() HDL’yi dü?ürür ![]() Kanser riskini 5 katyna çykaryr ![]() ![]() Ba?y?yklyk sistemini zayyflatyr ![]() Ynsilün tepkisini dü?ürür ![]() Y?TE EN YLGYNÇ KISMI… Margarin plastikten yalnyzca 1 molekül farklydyr ![]() Y?te bu gerçek beni hayatym boyunca bir daha margarin ve di?er hidrojene yiyecekleri yemekten alykoymu?tur ![]() ![]() Kendinizde deneyebilirsiniz… Bir paket margarini alyn ve gölge bir yere koyun ![]() Yki gün içinde ?unlary gözlemleyeceksiniz ![]() Üzerinde bir tane bile sinek yok! ! ! Bu size bir ?eyler anlatmaly… Çürümemi? ve kötü kokmamy?tyr ![]() Çünkü hiçbir besin de?eri yoktur ve ne kadar zaman geçerse geçsin üzerine mikro organizmalar bile yerle?mez ![]() NEDEN? Çünkü nerdeyse PLASTYKTYR! Evdeki plastik kablonuzu eritipde ekme?inize sürer misiniz? Ysterseniz sürmeye devam edin ama en azyndan gelecek nesillere,çocuklarynyza bu vicdansyzly?y yapmayyn! ! ! -alynty- __________________ |
![]() |
![]() |
|