![]() |
O Partiye Gittim Annem |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() O Partiye Gittim AnnemO partiye gittim annem, inan seni dinledim, "İçme kızım" demiştin, şişeye ilişmedim ![]() Dediğin oldu annem, ısrarlara kanmadım ![]() Sarhoş değildim annem, gizlice gururlandım ![]() ![]() ![]() Sonra parti bitti annem, herkes gözden kayboldu, Beni böyle yetiştirmen, inan cok iyi oldu ![]() Kontağı çevirdim annem, yavaşça yola çıktım, Ne var ne oldu derken, birdenbire çakıldım ![]() Karşıdan gelen annem bakmadı bile bana, Kütük gibi bindirdi tam önden arabama ![]() Kaldırımda kıvranırken, önce polisi duydum, Sarhoş şoför oymuş annem, kurban niçin ben oldum? Galiba bittim annem, keşke yetişebilsen Bu kaza nasıl oldu, yaşamın başındayken ![]() ![]() ![]() Ne kadar çok kan var annem, hepsi benden mi aktı? Doktoru duydum annem, artık vakit kalmadı ![]() Anne, annem inan bana alkol ağzıma değmedi, Oysa ötekiler annem, onlar hiç düşünmedi ![]() O da partideydi annem, güldü içti, dans etti ![]() Bir yanlışlık olmalı, ölüm niçin beni seçti? Bu büyük haksızlık annem, o ayakta ben yerde Ölümle savaşan ben, hani adalet nerde? İnsanlar niye içer annem, yazık değil mi cana? Acım artıyor annem, yetiş kuvvet ver bana ![]() ![]() ![]() Sakın ağlama annem, babam da cesur olsun, Mezar taşıma annem, bu ders doğru yazılsın ![]() Dur anne, söyle ona ya araba, ya içki, Eğer ikaz etselerdi, ben de ölmezdim belki ![]() Göğsüm sıkışıyor anne, öyle korkuyorum ki ![]() ![]() Yeter ağlama artık, hep benimlesin sanki ![]() ![]() Son bir sorum var annem, veda etmeden önce, Söz dinledim ben ![]() ![]() Niye seçildim sence? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Daha öncede okumuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|