Yatmadan Su İçmek Kalp Krizini Önlüyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yatmadan Su İçmek Kalp Krizini ÖnlüyorSu içmenin insan vücutu için ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunu hepimiz bilmekteyiz Su, doğru zamanlarda içildiğinde, faydaları da en üst seviyeye çıkıyor![]() Su içmek için doğru zamanı seçmek, suyun insan vücudundaki etkinliğini en üst seviyeye çıkaracaktır Uyanır uyanmaz 2 bardak su: İç organları harekete geçirir ![]() Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su: Yiyecekleri hazmetmeye yardım eder Banyodan önce 1 bardak su: Tansiyonun düşmesine yardım eder ![]() Uykudan önce 1 bardak su: Kalp krizini ve felci önler SUYUN VÜCUTTAKİ HAYATİ GÖREVLERİ 1 Beynimizin % 75'i sudur 2 Vücut ısısını düzenler![]() 3 Hücrelere gıda ve oksijen taşır![]() 4 Solunum için oksijeni nemlendirir![]() 5 Yediklerimizi enerjiye çevirir![]() 6 Kanımızın % 83'üdür![]() 7 Atıkları (oksitleri) yok eder![]() 8 Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır![]() 9 Kemiklerin % 22'sidir![]() 10 Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder![]() 11 Adalelerin % 75'idir![]() 12 Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür![]() |
|
|
|