![]() |
Cinsel İq ' Nuz Kaç ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinsel İq ' Nuz Kaç ?Cinsel IQ’nuz kaç? Avrupa Cinsel Tıp Derneği’nin Londra’daki kongresinde ünlü kadın seksolog Dr ![]() ![]() Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 soruluk test Bu test erkekler için hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Libidonuz cinsel ilişkiyi başlatmaya yetecek kadar yüksek mi? 1 2 3 4 5 Cinsel çekiciliğinizin, partnerinizi yatağa gitmeye ve doyurucu bir cinsel ilişkide bulunmaya yöneltecek kadar yüksek olduğunu düşünüyor musunuz? 1 2 3 4 5 Ön sevişme sürecinin hem sizin hem de partneriniz için zevkli ve doyurucu olduğunu düşünüyor musunuz? 1 2 3 4 5 Partnerinizin cinsel doyuma ulaşması sizin cinsel performansınızı etkiliyor mu? 1 2 3 4 5 Ereksiyonunuzu, cinsel ilişkiyi doyurucu bir orgazmla sonuçlandırmaya yetecek kadar koruyabiliyor musunuz? 1 2 3 4 5 Cinsel olarak uyarıldığınızda, penisiniz, cinsel ilişkiyi doyurucu bir orgazma taşıyacak kadar sertleşiyor mu? 1 2 3 4 5 Cinsel etkinlik sırasında penisinizin sertliğini koruyabiliyor musunuz? 1 2 3 4 5 Boşalma sürecinizi kontrol edebiliyor ve böylece cinsel etkinliği siz istediğiniz sürece uzatabiliyor musunuz? 1 2 3 4 5 Seks sırasında orgazm olabiliyor musunuz? 1 2 3 4 5 Cinsel performansınız sizi yatakta daha maceracı olmaya (örneğin farklı pozisyonlar denemeye, vb ![]() 1 2 3 4 5 Sonuçlar 80-100 Ateşli aşk yaşamı Cinsel bakımdan kendimden çok memnunum ve seks yaşamımın zevkini sonuna kadar çıkarıyorum ![]() ![]() 60-80 Sıcak aşk yaşamı Seks yapmaktan zevk alıyorum, fakat geliştirmem gereken bazı noktalar var ![]() ![]() 40-60 Soğuk aşk yaşamı Cinsel yaşamımın daha iyi olabileceğini görüyor, üzülüyorum ![]() ![]() 20-40 Hayal kırıklığı Seks yaşamımdan yeterince doyum sağlamadığımı hissediyorum ![]() ![]() ![]() 0-20 Sadece hüsran İyi bir kitaptan, seks yaşamımdan aldığım zevkten daha fazla zevk aldığım şeklinde ciddi endişelerim var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|