Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, girildiğinde, ilişkiye, kızlık, mutlaka, yırtılır, zarı

Cinsel İlişkiye Girildiğinde Kızlık Zarı Mutlaka Yırtılır Mı?

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel İlişkiye Girildiğinde Kızlık Zarı Mutlaka Yırtılır Mı?

Kızlık zarının yapısına bağlı yarım ay kızlık zarı esner ortasında çentik olan çentiğine göre esner çentiği büyükse yırtılmaz ama halkalı dediğimiz ortadan iki zarlı delikli zarlar ortada bi tane köprü gibi vardır e mecburen o köprü girerken gidecek yani bi damla kan gelir yada esnek olan kız zarı yırtılmaz ama kalbur gibi olanı yırtılır Bide doğuştan kapalıları vardır çok nadir bulunuryani kızlık zarının deliklerinden yani o açıklıklarından kadınlar kızlar reglerini görürler rahimden geliyor kan yani gelen kan dışarıdan boşalacak nerden gelecek kendi buldukları delikten İşte o deliklerin kalbur gibi olanını ben daha şimdiye kadar olanı görmedim ama yarım ay biçiminde ortası çeltik halkalı gördüm birtanesini gördüm çok şaşırdım papatya yapraklı gördüm yani orası nasıl korursa korusun kendi düzenini oluşturmuş kanamamayabilir
Mesela oranları vardır bunun %25 – %30 dolaylarında o halkalı yada yarım ay olanlar kanamazlar
Avrupada kızları tuşe ederek muayne ederler yani kızlı zarı kanamaz yani vajinadan içeri girerek bir parmak kadında hastalık varmı uğur varmı diye jinekolojik bir muaynedir bu kız bakireyim demeye gerek kalmaz doktor parmağı sokar çünkü usulüne göre girdikten sonra o esneklik zaten özünde var onun o kanamada olmaz ama ben bunu böyle dedim diye bunu insanlar denemeye kalkmasınlar Çünkü bizde çok önemli bir şey ama bunun öneminide koruyacam diye de kendilerinide yok etmesinler doğanın kendi kurallarına uysunlar İşte kabız kaldım hayal ettim bir erkeği düştüm bozuldumu diye yani anlatılmayacak kadar çok ve de akıl dışı kuruntular kuşkularla kızlık zarına bir sebep arıyolar yani esnek bir zar kanamamışsa ben ağır yük kaldırdım o zaman mı bozuldu düşünüyorlar
Herkes kızlık zarını örümcekten ağ sanıyor dokununca bozulu vericek gibi düşünüyor hayır öyle bir şey değil ne düşmekten ne bisiklete binmekten ne limon yemekten bozulur Kimisinde bir damla gelir kimisinde bir tatlı kaşığı kadar…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com