Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiftlerde, cinsel, evli, soğukluk

Evli Çiftlerde Cinsel Soğukluk

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evliliklerde çiftleri birbirinden uzaklaştıran en büyük etken cinsel yaşama yeniliklerin kazandırılmaması Evli çiftlerin zaman içinde ara ara ilişkilerini gözden geçirerek yeni bir boyut getirmeleri gerekir
Cinsel soğukluk, partnere yetişme çağında Ailenin cinsellik konusunda gösterdiği tutuculuğa bağlı olabiliyor
Diğer bir neden de, gençlik çağındaki ilk deneyimde meydana gelmiş bir zorlama ya da partnerin doğru kelimeleri ve dokunuşları bulamamasından doğan ters etkilenmenin yıllar sonra ortaya çıkması
İlk gece korkusu
Evliliğin ilk gecesinde kadının kendini kasması ilişkiden haz almasından çok acı duymasına neden olmuş olabilir
Bu nedenle de cinselliğe bakışı farklı olacaktır Ayrıca ilişkinin ilk saniyelerinde meydana gelen spazm – ağrı, ağrı – spazm Kısır döngüsü cinsel hayatı kâbusa dönüştürebilir Libido kaybı, cinsel isteğin kaybolması anlamına gelir
Evliliklerinin ilk yıllarında mükemmel bir cinsel hayata sahip olan çiftlerin, bir zaman sonra birbirlerinden soğumalarının nedeni büyük ihtimalle libido kaybına bağlıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

merhabalar benim baş edemediğim bir problemim var sizinle paylaşıp bir çözüm bulmayı umut ediyorum1,5 yıllık evliyim yaklaşık 8 yıldır birbirimiz tanıyoruz anlaşarak ve birbirimizi çok severek evlendik3 ay kadar bir süre sonra eşimle cinsellik yaşamıyoruz eşim sertleşme problemi yaşamaya başladı 1-2 sefer bu problemi yaşayınca bir daha birlikte olmadık kendisine doktora gitmesini önerdim ama gitmedi evin içinde 2 arkadaş gibi yaşamaya başladık bu sorun aramızda hiç konuşulmadı sanki hiçbirşey yokmuş gibi davrandı eşim Sonunda eşimi ikna ettim bu hafta doktora gitti tamamen psikolojik bir problem olduğunu sölemiş dr ve ilaç tedavisi uygulamış eşim reçeteyi alalı 3 gün oldu ama ilaçlarını hala almadıeşimle tanışmadan önce esrar içiyordu bağımlısı olmadığını sölemişti bende istemediğimi daha aramızda birşey yokken karar vermesini tercih yapmasını sölemiştim tercihini benden yana kullandı ve böyle ilişkiye başlamıştık8 yıl sonra eşimin çantasında dün akşam esrar buldum bana çok sıkıldığını yaşayamadıklarımız yüzünden sıkıntıda olduğunu bu yüzden içtiğini söledi bende kavga etmek yerine onunla konuştum dinledim ama ne kadar doğru yaptım vermem gereken tepki neydi bilmiyorum eşim kilolu ve bu yüzden ilişkiye giremediğimizi düşünüyor ama kilo vermek içinde aman aman bir mücadelesi yok spora yazdırdım gitmedi sana yürüyüş yaparak kilo verebilceğini zannedio
bu konuyla ilgil, ne yapmak istediğini bilmiorum ve ya benim ne yapmam gerekio bilmiorum lütfen bana bir yol gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com