Ölenler Yaşayanlar İçin Ağlayamazlar! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Ölenler Yaşayanlar İçin Ağlayamazlar! Bir tek adın kaldı dudaklarımda, Bir de gözlerimde hatıraların ![]() ![]() Hani dik duracaktık acıya, Hani aynı yürekle gülüp Aynı gözlerde ağlayacaktık sevdaya ![]() ![]() Şimdi yalnızlığın ipi geçti boynuma Yokluğun yükledi sırtıma ![]() ![]() Bir tek acıların kaldı gözyaşlarımda ![]() Güneşi bile ağlatacak acıların ![]() Oysa ben yemin etmiştim, Acıların icin sırtımı semer bileceğim diye Söz vermiştim, Sensiz ölmeyeceğim diye ![]() ![]() Şimdi sensizlik duruyor başucumda ![]() Şİmdi ayazlar yüregimi sorguluyor Ayrılığınla yüzüme vurduğun kapımda ![]() Söyle ne olur ![]() ![]() Beni unuttuğunu söyle ![]() ![]() Hiç sevmediğini haykır ![]() Yeminlerinin yalan olduğunu, Sevginin sahte olduğunu vur yüzüme ![]() ![]() Yemin olsun ki, Bir damla gözyaşı düşmez artık ![]() Çünkü gittiğin gün, Ayak uçlarında " Sana " ölmüştüm sevgili ![]() " Unutma ki; ölenler, hiçbir zaman yaşayanlar icin gözyaşı dökemezler''
|