|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgisayarınıza, girdiğinde, ilk, virüs, yaparsınız |
![]() |
Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?bilgisayarınıza virüs girdi ilk ne yaparsınız? 3-4 dk donuk vaziyette bekklerim ![]() ![]() sonra oturur ağlarm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
!_PeSiMiST_!
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?ben onlarla mutluyyumm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?abımın kızacagını düşünerek bılgısayara kapatır bır köşeye oturudum
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?panik yapardm baya:D sonrra pc yi temizlemeye çalışırdm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?önce kalkar bi çay demlerim:P hay allahım napıcam tabiki format atıcam:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?Giren virüsün Cinsiyetini Öğrenirim tabe yapacaklarım da ona gore deeşir erkek tipli ise = konusur olum yapma bole şeyler derdim dişi tipli ise = daha nazik davranıp bi akşam yemeene davet ederdim Eğer Tipsiz İse = onu karantinaya alıp yetkili anti-vir ![]() :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?çok güsel yaklaşm tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?rica ederim cnm herzaman :P (online oldğm) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?virüslerden nfrt ederim elimden gelse keserim yhoq ederim parçalatım :D pcye format atarım yapçak bişi yhoq tarama çözüm yolu olmuo bazen :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
seyito
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?ben ilk önce birden evrim geçiririm sonra büyük bir öfkeyle adi virüs davetsiz gelme len buraya bağrıp virüsü korkuturum sonra silerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?format atmak lazım başka çözüm yolu yoq bana göre |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dam99
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?Giren virüsün Cinsiyetini Öğrenirim tabe yapacaklarım da ona gore deeşir erkek tipli ise = konusur olum yapma bole şeyler derdim dişi tipli ise = daha nazik davranıp bi akşam yemeene davet ederdim Eğer Tipsiz İse = onu karantinaya alıp yetkili anti-vir ![]() aynen bende böyle yapardım diyemiyorum virüsün ne tepki vereceğini bilemezdim
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?ya ben omnlarla yasamayı ogrendım (zira 3 aydır kendileri pc de yasıyolar) cok sıkılırsam sevgili KeDi KeSeN i çagarıp bi el attırıyom :D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?VİRÜS GİRİNCE BİLGİSAYARI YİYECEK O KESİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "AHA HAŞIRT ON DI BLEKBORD" DERDİM Türkçesi "Ayvayı yedik" ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Bilgisayarınıza Virüs Girdiğinde İlk Ne Yaparsınız?yinemi sen derdim:) şurup içirince kasaya geçiyor merak etme :):):)(formattan başka çare yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|