Forum Kimliği |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Forum Kimliği1 Adınız =2 Doğum Tarihi=3 Varsa Lakabınız =4 Nick'inizin Anlamı =5 Yaşadığınız Yer =6 Göz Renginiz =7 Boy/Kilo =8 Mesleğiniz =9 En Sevdiğiniz Yemek =10 En Sevdiğiniz Tatlı =11 En Sevdiğiniz Şarkı =12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =13 Tuttuğunuz Takım =14 Hobileriniz =15 Fobileriniz =16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =18 Yaşama Dair Görüşleriniz =19 Medeni Haliniz =20 En Belirgin Özelliğiniz = |
|
|
|
#2 |
|
ctn_86
|
1 Adınız =bengü ![]() ![]() ![]() 2 Doğum Tarihi=31 05 863 Varsa Lakabınız =yok4 Nick'inizin Anlamı =soyadımın kısaltılmışı5 Yaşadığınız Yer =ankara6 Göz Renginiz =kahverengi7 Boy/Kilo =1 64-468 Mesleğiniz =öğrenci9 En Sevdiğiniz Yemek =barbunya10 En Sevdiğiniz Tatlı =keşkül11 En Sevdiğiniz Şarkı =şu sıralar gökhan tepe-insanoğlu12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =yok13 Tuttuğunuz Takım =beşiktaş14 Hobileriniz =telefonla konuşmak :):):)15 Fobileriniz =karanlık16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =peugeot17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz =![]() ![]() ![]() 19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz =sinirlilik
|
|
|
|
#3 |
|
90burcu
|
1 Adınız =burcu2 Doğum Tarihi=19 02 19903 Varsa Lakabınız =aburcubur-börcü4 Nick'inizin Anlamı =adım 90 ise doğum tarihim5 Yaşadığınız Yer =ankara6 Göz Renginiz =koyukahve7 Boy/Kilo =174-588 Mesleğiniz =öğrenci9 En Sevdiğiniz Yemek =fast-food10 En Sevdiğiniz Tatlı =her tatlı11 En Sevdiğiniz Şarkı =şu sıralar bebeğim12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =13 Tuttuğunuz Takım =beşiktaş14 Hobileriniz =gezmek-müzik dinlemek15 Fobileriniz =karanlık-3 harfliler16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz =19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz =sinirli olmakve her ortama kolayca ayak uydurabilmem__________________ |
|
|
|
#4 |
|
J_TERRY
|
1 Adınız =akın 2 Doğum Tarihi=17 08 903 Varsa Lakabınız =terry 4 Nick'inizin Anlamı =lakapla ılgılı ve terry sevdıgım icin 5 Yaşadığınız Yer =eskisehir6 Göz Renginiz =kahve reng 7 Boy/Kilo =1 87/708 Mesleğiniz =öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek =mantı 10 En Sevdiğiniz Tatlı =kadayıf11 En Sevdiğiniz Şarkı = bugunlerede bır guzele vuruldum 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =askerı kunyem 13 Tuttuğunuz Takım =GALATASARAY14 Hobileriniz =futbol-gezmek-müzik 15 Fobileriniz =korku flimlerının konularından16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =bmw 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =balık18 Yaşama Dair Görüşleriniz =19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz = ilginc olmam
|
#5 |
|
*scotland*
|
1 Adınız =mehmed emre2 Doğum Tarihi=21 09,19903 Varsa Lakabınız =scoatland4 Nick'inizin Anlamı =iskaçya5 Yaşadığınız Yer =eskişehir6 Göz Renginiz =yeşil7 Boy/Kilo =170/708 Mesleğiniz =ELEKTRONİK9 En Sevdiğiniz Yemek =KARNI YARIK :)10 En Sevdiğiniz Tatlı =BAKLAVA11 En Sevdiğiniz Şarkı =CEM KARACA ISLAK ISLAK12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =13 rakamı 13 Tuttuğunuz Takım =ESKİŞEHİR SPOR14 Hobileriniz =KIZ ARKADASIMI KIZDIRMAK15 Fobileriniz =KAHVERENGİ16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =ŞAHİN17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =YOK18 Yaşama Dair Görüşleriniz =BU HAYAT COK GUSEL YASAMAYA DEGEr![]() ![]() ![]() 19 Medeni Haliniz =BEKAR20 En Belirgin Özelliğiniz =AŞKA DUSGUN:):) ;];]:showoff: ANKET COK GUSEL TEBRIK EDERIM BURCU :cc_detective:
|
|
|
|
#6 |
|
yosun_26
|
1 Adınız = çiğdem2 Doğum Tarihi= 27-08-19863 Varsa Lakabınız = çito4 Nick'inizin Anlamı = özel bi anlamı yok5 Yaşadığınız Yer = eskişehir6 Göz Renginiz = kahverengi7 Boy/Kilo = 1 63 / 508 Mesleğiniz = eczacı kalfası9 En Sevdiğiniz Yemek = mantı ve patlıcanın kızartma hariç her türü10 En Sevdiğiniz Tatlı = lokma11 En Sevdiğiniz Şarkı = şu sıralarda emre aydın - belki bigün özlersin12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = yüzüğüm13 Tuttuğunuz Takım = galatasaray 14 Hobileriniz = müzik 15 Fobileriniz = kurbağaaa16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = bmw17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = bi akvaryum dolusu balık18 Yaşama Dair Görüşleriniz = hayat bi gün oda bugün doyasıya yaşa 19 Medeni Haliniz = bekar20 En Belirgin Özelliğiniz = sevecen olmam olabilir
|
|
|
|
#7 |
|
bluemoonlight
|
1 Adınız =Unuttuuumm 2 Doğum Tarihi= yoq :)3 Varsa Lakabınız = Ruru , Kuwaitli ,dely maniaq sayyım mi daha :) 4 Nick'inizin Anlamı = mavi ay ısığı![]() Yakamoz da diebilirsiniz![]() 5 Yaşadığınız Yer = Manisa 6 Göz Renginiz =kahverengi 7 Boy/Kilo = bilmiyorum![]() ![]() 8 Mesleğiniz =maalesef öqrenci![]() ![]() 9 En Sevdiğiniz Yemek =annemin yaptıı her yemek![]() Tarhana çorbası hariç hiç sevmem10 En Sevdiğiniz Tatlı = bilmem aram ii diil çikolatayıda tatlı olarak sayıyosanız çikilotaaa11 En Sevdiğiniz Şarkı = $u sıralar ege__yaz aşkım 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = arkadasımdan carptıım kalemim :bounce: 13 Tuttuğunuz Takım = Galatasarayy ben doğustanım![]() :victory: 14 Hobileriniz = müzik,şiir yazmak okumak,eserse rsim yapmak![]() ![]() kitap okumak ders çalışmaaaaaaaak![]() ![]() ![]() 15 Fobileriniz = karanlıkta tek basıma kalmak![]() ![]() köpeklerrrr![]() :sweatdrop: 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =BMW bide MITSUBISHI![]() ![]() ![]() 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yoq qi![]() ![]() 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = bazen acılarla başbaşa kalırız ama hayat yinede yaşanmaya değer![]() acı da sonucta öğretmendir![]() ![]() tecrübemizdir![]() ![]() Acılar bizi olgunlaştırır![]() ![]() ![]() 19 Medeni Haliniz = Bekar![]() ![]() 20 En Belirgin Özelliğiniz = :Çok çok çooo![]() ![]() k güleryüzlüyüm![]() Daima gülerim![]()
|
|
BENM Profilim :S |
|
|
#8 | |
|
*KeDi KeSeN*
|
BENM Profilim :SBenim Profilim Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
bessraa
|
1 Adınız = BESRA2 Doğum Tarihi=11 Ocak 19913 Varsa Lakabınız =BES,CHATLAQ4 Nick'inizin Anlamı =Yahh bi annam ifade ethmio bi anda ölle gellmishti :S:)5 Yaşadığınız Yer =İZMİRR6 Göz Renginiz =Mawi7 Boy/Kilo = 1,70/608 Mesleğiniz =Ögrenciii9 En Sevdiğiniz Yemek =Fast food10 En Sevdiğiniz Tatlı =Hepssiiiiii11 En Sevdiğiniz Şarkı =Walla bnm ichin önemi ossun yeterr;)12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =Kolyem,Telim,Odan herseimm yaahhh13 Tuttuğunuz Takım =GGSSS14 Hobileriniz =ppffhhhh buraa sıgmass qii:)15 Fobileriniz =Yükseqliq:S16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =BMW17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =Yoq ama keeddiiii:((:((18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Önümüze sunullmush bi oyun!!Sdece game ower ollmasına krar weremeiiss o kdar ;)19 Medeni Haliniz =Bekar20 En Belirgin Özelliğiniz =Yahh ybanjıllara bnsetiollar:S Ama mannaqımm yaahh dellii dolluumm birass denegesisim:S ama ii kıssımdır:)
|
|
|
|
#10 |
|
tatia27
|
1 Adınız = ŞENAY2 Doğum Tarihi=26/04/19863 Varsa Lakabınız =TATİA4 Nick'inizin Anlamı =TATİA DİYOLAR ONDAN YAPTIM ALIŞTIM TATİA OLMAYA5 Yaşadığınız Yer =GAZİANTEP6 Göz Renginiz =VALLA ÇÖZMÜŞ DEİLİM NE RENK OLDUKLARINI ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER VAR7 Boy/Kilo = 1 69_51 8 Mesleğiniz =OKUYORUM ,ÇALIŞIYORUM,YERİ GELDİGİNDE EV KIZIYIM 9 En Sevdiğiniz Yemek =BURALARDA LOLAZ DİYOLAR BİLİRMİSİNİZ BİLMİOM 10 En Sevdiğiniz Tatlı =SÜTLÜ TATLILAR DIŞINDA HİÇ YEMEM11 En Sevdiğiniz Şarkı =SÖYLEYEMEDİKLERİMİ SÖLEYEN TÜM ŞARKILAR12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =YAŞLI Bİ TEYZE İŞYERİNDEYKEN BANA Bİ DUA YAZDI VERDİ 3 YILDIR TAŞIRIM YANIMDA ,NE DUASI ANLAMI NE HİÇ ARAŞTIRMADIM![]() ![]() 13 Tuttuğunuz Takım =GALATASARAY14 Hobileriniz =BENİ MUTLU ETMEYİ BAŞARAN HERYER VE HERŞEY15 Fobileriniz =BENİ AGLATMAYI BAŞARAN HERYER VE HERŞEY16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =ŞUAN SEAT LEON YADA GOLF (ilerde ne olur bilmiom )17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =DUFFY ADINDA KANİŞ CİNSİ ACAYİP HAREKETLİ Bİ KÖPEGİM VAR18 Yaşama Dair Görüşleriniz =PAYINA DÜŞENİ YAŞAMAYA GELDİGİMİZ Bİ YER DÜNYA ,ŞÜKRETMEYİ BİLEREK YAŞANMASI GEREK Bİ ALEM 19 Medeni Haliniz =BEKAR20 En Belirgin Özelliğiniz =ÖNYARGILI DEİLİMDİR,HEP KENDİM İKİNCİ PLANDA KALIRIM BAŞKALARININ ÜZÜLMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN BEN ÜZÜLÜRÜM,DEGER VERDİGİM İNSANLARI MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALARIM ,CANAYAKINIMDIR,HERTİPLE ANLAŞIRIM KENDİNİ BEGENMİŞ VE BENCİL TİPLER HARİCİNDE__________________
|
#11 |
|
doctor88
|
1 Adınız = CEYHUN2 Doğum Tarihi=12/02/19883 Varsa Lakabınız =DOKTOR![]() ![]() ÖLÜÜÜ4 Nick'inizin Anlamı =FORUMUN DOKTORU YOKTUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜMM5 Yaşadığınız Yer =İST![]() 6 Göz Renginiz =ELAMIŞ7 Boy/Kilo = 1,73+70K8 Mesleğiniz =ECZACI KALFASI+ÖGRENCİ9 En Sevdiğiniz Yemek =ETLİ BEZELYE 10 En Sevdiğiniz Tatlı =PROFİTEROL(ADINI SÖYLEYEMESEMDE)11 En Sevdiğiniz Şarkı =YÜREGİMİN SÖYLEDİGİ SARKILAR![]() ![]() ![]() 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =YOK13 Tuttuğunuz Takım =BEŞİKTAS(GALATASARAY)14 Hobileriniz =HERSEY,FUTBOL,,15 Fobileriniz =YALNIZ KALMAK16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =WW BORA TDI17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =YOK![]() ![]() 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =HAYAT BİR SHOW19 Medeni Haliniz =BEKAR20 En Belirgin Özelliğiniz =HER ORTAMA KOLAYCA GİREBİLMEM![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Gözyaşı
|
1) Adınız / Erol 2) Dogum tarihiniz / 06:06:1983 3) Varsa lakabınız / Gözyaşı 4) Nick'inizin anlamı / Fazla mutsuzluk ağlatıyor beni 5) Yaşadığınız yer / Denizli 6) Göz renginiz / Yeşil 7) Boy kilo / 1 70 628) Mesleğiniz / Sağlık memuru 9) En sevdiğiniz yemek /Pateteskızartması,pilav,tarhana 10) En sevdiğiniz tatlı / Burma kadayıf 11) En sevdiğiniz şarkı / Cranberrıes zombia 12) Varsa uğurum dediğiniz şey / yüzük ve gözlerim 13) Tuttuğunuz takım / Galatasaray ve Denizli spor 14) Hobileriniz / Disko,şık giyinmek ve gezmek 15) Fobileriniz / Aldatılmak, dedikodu ve bıcaklanmak 16) En sevdiğiniz araba modeli / Ferrari hepsi 17) Evcil hayvanınız varmı / yok ama sibirya kurdu 18) Yaşama dair görüşleriniz / Acı ve tatlı oluyor 19) Medeni haliniz / Bekar 20) En belrgin özelliğiniz / gözlerim ve dürüstlüğüm saygısızlığa tahammül edemem yalan söyleyenlerden nefret ederim çabuk kırılırım ![]() ![]() |
|
|
|
#13 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
1 Adınız = Ogün2 Doğum Tarihi= 06 04 19913 Varsa Lakabınız = Manyak, Uçuk, Keş :pinch: , Mafya Babası, Ortam Adamı![]() ![]() 4 Nick'inizin Anlamı = Bir grup tarafından verilen isim, benim ikinci adım![]() ![]() 5 Yaşadığınız Yer = Mersin6 Göz Renginiz = Bazen siyah, bazen çok açık kahverengi Bi' kaç kez de koyu kahverengi olduğunu gördüm![]() ![]() 7 Boy/Kilo = 174 cm - 70 kg8 Mesleğiniz = Öğrenci9 En Sevdiğiniz Yemek = Makarna - Patates Kızartması10 En Sevdiğiniz Tatlı = Karamelli Pasta11 En Sevdiğiniz Şarkı = Cem KARACA - Islak Islak12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 9 ve 19 rakamları hayatımda hep ilginç bir rol oynamıştır![]() ![]() 13 Tuttuğunuz Takım = Takım tutmuyorum (Milli takım) 14 Hobileriniz = Kitap okumak, eğlenmek, felsefe yapmak![]() ![]() 15 Fobileriniz = -16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = Buick 8 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = Yok18 Yaşama Dair Görüşleriniz = Ne zaman öleceğiniz belli değil, az sonra da ölebilirsiniz Bu yüzden sürekli belirsiz bir geleceğe yatırım yapmaktan vazgeçin ve biraz da hayatınızı yaşayın![]() ![]() 19 Medeni Haliniz = Bekâr20 En Belirgin Özelliğiniz = Yalnız başına yaşayan, genlerinde mutasyon olduğu için doğal yolla üşümeyen ve fiziksel acıyı normal düzeyden çok daha az duyumsayan, hayal gücü ve zihinsel yeteneği çok güçlü olan, yerine göre çok neşeli, yerine göre fazla karanlık olan biriyim![]() ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
suskun
|
]1 Adınız =hande2 Doğum Tarihi=21 06 19883 Varsa Lakabınız =şirine4 Nick'inizin Anlamı =5 Yaşadığınız Yer =ist![]() 6 Göz Renginiz =ela7 Boy/Kilo =1 70boy 47 kilo8 Mesleğiniz =mimar 9 En Sevdiğiniz Yemek =dolma10 En Sevdiğiniz Tatlı =framboğazlı pasta11 En Sevdiğiniz Şarkı =haluk leventten yalan12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =Kolyem13 Tuttuğunuz Takım =g s14 Hobileriniz =gezmek,kitap okumak ve şiir yazmak15 Fobileriniz =Karanlık16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =mercedes17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =vardııı18 Yaşama Dair Görüşleriniz =yaşamak benim için çalışmaktan ibaret19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz =hassas ve aşırı duygusal olmam
|
#15 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
1 Adınız =Cevdet Sinan2 Doğum Tarihi=7-11-863 Varsa Lakabınız =Karyağdı4 Nick'inizin Anlamı =Teknemizin ismi-gs bilinio zati-memleketim5 Yaşadığınız Yer =Burdur6 Göz Renginiz =Kahverengi7 Boy/Kilo =1 84--808 Mesleğiniz =Memur9 En Sevdiğiniz Yemek =Kuru-pilav10 En Sevdiğiniz Tatlı =şekerpare11 En Sevdiğiniz Şarkı =Ahmet KAYA-Söyle12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =iki tane eski demir 50000 lik![]() ![]() 13 Tuttuğunuz Takım =Galatasaray14 Hobileriniz =Futbol,müzik,motospor,bilgisayar,yüzmek,masa tenisi v b gibi15 Fobileriniz =Kardeşimin gelecei![]() ![]() ![]() 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =Peugeot-fiat bis 12417 Evcil Hayvanınız Var Mı? =cık18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Nefes aldıım ve gülebildiim sürece yaşıom![]() ![]() ![]() 19 Medeni Haliniz =bekar20 En Belirgin Özelliğiniz =Adım![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|