![]() |
Tikky Dialogları |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Tikky Dialoglarıayy inanmıyaraaam nerden aldın bunu + diesel den aldım çook ucuuuzz - ne kadar verdin buna? + 250 ytl - iptal oldumm resmennnnn ne kadar ucuuuz + %50 indirim vaaarrdııı o yüzden - süppersin kankiii yaa -kızıımm gördün müü çocuğuu + görmemm miii çoks manyaks - insan değil yaaa - bu araba manyakk yaa + harbiden ya noluyoruz falan oldummm - gördün müüü benim converslerimden almıışşşş + gördüm hemde tıpaaa tıp aynısııı - şooook etkisiiii - normal bir insan-- kola içer misin + ayhhhh siz kola mı içiyosunuz ne kadar baneeellll ben buurrnn içicaaam (piknige gidilir ayıptır söylemesi köfteler kızarmış ![]() +al -ayhh şimdi biz bunları elimizle mi yicezzzzzzz -oha kızın konversine bak, kızım kopmuş bunlarr -sahte o çüşşş diyorum direkk, oha ya :kokoş: -kızzaaam geçan gun tolgayı gorduum -hangı tolgaa? -kızaam ortaokuldakiee iştaaa -heeaaa eaaa -acaaipp manyaaakk otessiiee yakışıklıı olmuuss yaaee -nası yaaaaa -kızaaaamm ayaında tımberland bot üstünde gap manto altındaa replay kot vardııaaa -anaaaaaanmııoorrooommmmmmmmmmmmmmm ohaaa hatta çööööşş falan oldum kızaam o acaip çirkindiee!! -tamam işte yine çirkin ama çookk yakışıklıııeee!! +Alo ha selamm kuzin napersin aloy? -İyilik seker senden ne hava? -Kötüyüm -Nie kıss ne oldu ipoduna su mu kaçtı -Yok yaw yazlıkta giyecek bir sey kalmadı Hepsini birer kez giymişim -AAaaaa sakın tekrar giydim deme -Yok işte giymedim geri donuom şehre kızım tatili erken bitiriom -Hmmm -Hadi ii geceler -Bi dakka ya saçım nasıl? -Nasıl nasıl? -Düzgün mü diyerekten soruom? -Kızım yatacaz şimdi -Olsun ya deprem olur dısarı kacmamız gerekirse erkekler beni çirkin mi gorsun Tikky atasözleri *** Ne oldum degil oha falan oldum demeli * Haci haciyi mekkede, tikky tikkyi caddede bulur ![]() * Ortama akacak tikky caddede durmaz * Geçti mango indirimi sür porsheyi converse'e * Cadde'nin düskünü, barbour giyer kis günü ![]() * Solaryum girmeyen eve doktor girer ![]() * Ameleyi solaryuma sokmuslar yine de amele yanigi demis ![]() * Pantolonum dieselden, clubberim ezelden * Acele giden oha falan olur yane ![]() * Ne insan gördüm üstünde tommysi yoktu,ne tommy gördüm içinde insan yoktu * Her basarili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bir baba vardir * Converse balçikla sivanmaz ![]() * Tikkyi rockistanbul'a koymuslar yine de club'im demis * Kal geliyorum demez * Gucci'den babam çiksa giyerim ![]() * Tikky dötünü görmüs "bir döte diesel bu kadar yakisir!" demis * Bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var (ben böyle konuşan kızlara uyuz oluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okaliptus
|
![]() teşekkürler paylaşım için :D gercek hayatta var böle tipler gercekten :D okumaya bile tahammül edemedim, Allah onlarla beraber yasayanlara sabır versin :)))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() :))))))))) üniversitede vardı böyle tipler sinir ederdim heeeppp:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
virüs
|
![]() - gördün müüü benim converslerimden almıışşşş + gördüm hemde tıpaaa tıp aynısııı - şooook etkisiiii :))) çevremdede bu tür converse diyalogları çok fazla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bukettt
|
![]() şu ha falan olmalarda beni ohaa falan edio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|