![]() |
Kellerin Inandiği Yalanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
fatih_k
|
Kellerin Inandiği Yalanlar1- Bana yakışıyor ![]() 2- Erkeklik hormonu testeron fazla salgılanınca saçlar dökülürmüş ![]() ![]() ![]() 3- Tarihe bir bakın, bütün büyük adamlar keldir ![]() 4- Bütün saç kozmetikleri para tuzağı ![]() 5- İstesem saç ektiririm ama insanın doğal hali daha güzel ![]() 6- Zeki ve Marjinal kadınlar kelleri seksi buluyor ![]() 7- Kelliğimle dalga geçilmesine kızmıyorum çünkü o benim kusurum değil, karizmamın bir parçası ![]() 8- Benim saç kurutma derdim yok neyseki ![]() ![]() 9- Benim babamın kirpi gibi saçlari vardı ![]() 10- Çekicilik beyinden gelir, üzerindeki kıllardan değil ![]() 11- Sen kafanı kazıtsan sana yakışmaz ![]() ![]() 12- Tarihte Japon dövüşcüleri kafalarını kazıtıp daha erkek görünürlermiş ![]() 13- Antropolojide zekaya delalet eden kıvrımlı beyine sahip kafatasları deri yüzeyi, genelde fazla saça müsait olmamaktadır ![]() 14- Bir adamın kafasında ya kıl yada akıl olur ![]() ![]() ![]() 15- Maden olan yerde ot bitmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
karabocek
|
![]() Maden olan yerde ot bitmez ehuehu yakın bi arkadasımın kelliğinden dolayı en cok sölediği laf budur :D bana onu hatırlattı :D :D
|