Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, kızını, reddetti, sevgilisi

Sevgilisi İçin Kızını Reddetti

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilisi İçin Kızını Reddetti

Kızım dostumu kıskanıyor
Fransız basınına konuşan Bettencourt, uzun süredir arasının açık olduğu kızının iddialarının “çok aptalca” olduğunu söyledi “Banier'i 20 yıldır tanıyorum Kocam da tanıyordu Bundan kızıma ne” diyen yaşlı kadın, “Ben Banier ile iyi anlaşıyorum Ama kızımı çok görmüyorum Beni kıskanmış olmalı” dedi Bettencourt, Johnny Depp, Mick Jagger gibi ünlülerle de dost olan fotoğrafçıyla ilgili olarak “Çok dürüst bir ilişkimiz var Kocamı kaybettiğimde, beni hayata bağladı Servetimde çok yer tutmayan Picasso, Matisse gibi ressamların tablolarını ona verdim Bu ona kendi tarzımla bir teşekkürdür O beni servetim nedeniyle kısıldığım ortamdan kurtardı” dedi Bettencourt, ölünce kızına sadece L'Oreal'deki yüzde 275 hissesini vereceğini, servetinin geri kalan kısmına da ne yapacağını söylemedi

Dünyanın en zengin kadını
Liliane Bettencourt, yıllık 34 milyar euro cirosu ve 63 bin çalışanı olan kozmetik devi L'Oreal'in kurucusu Eugene Scheuller'in tek çocuğu 23 milyar euro'luk servetiyle dünyanın en zengin kadını olan Bettencourt, 1950'de Fransa'da bakanlık yapan Andre Bettencourt ile evlendi Bu evlilikten, tek çocukları Françoise doğdu Aile, yardımseverlikleri ve bilim alanında öne çıkan araştırmacılara verdiği destekle tanınıyor

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com