![]() |
Yorum Size Kalmıs |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yorum Size Kalmıs![]() Bu fotoğraf, paramparça olmuş bir kamyonun içinde, tanınmaz halde yanmış bir Irak askerini gösteriyor ![]() Kamyonun arka tarafından güneş ışığı geliyor ![]() ![]() ![]() Sabah erken saatlerdi, bütün geceyi ayakta geçirmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amerikan ordusundan bir görevliyle beraberdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu fotoğraf dokuz yaşındaki Vietnamlı kız çocuğu Kim Fuk'u, cildi yanıklar içinde koşarken gösteriyor ![]() Kim'in arkasında, Güney Vietnamlı askerleri de kaçarken görüyorsunuz ![]() ![]() ![]() Kim çok kötü görünüyordu, öleceğini düşündüm ![]() O gün, pekçok fotoğraf çekmiştim ve kasabadan ayrılmak üzereydim ![]() ![]() ![]() Beş dakika sonra yardım çığlıkları atan insanlar koşmaya, kaçmaya başladılar ![]() Kim beni gördüğü anda, Vietnamca, "bana su verin ![]() ![]() Ona biraz su verdim ve yardım edeceğimi söyledim ![]() ![]() Hastane ölen ya da ölmek üzere olan Vietnamlılar'la, askerlerle doluydu ![]() ![]() Gazeteci olduğumu söyledim ![]() ![]() Yardım ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() Bu fotoğrafı 19 Nisan 1995'te, Oklahama bombalamasında çektim ![]() Fotoğrafta bir itfaiyeci, cansız bir bebeği kucaklamış, okşuyor ![]() Bu fotoğrafta beni en etkileyen özelliklerden birisi, itfaiye erinin, çocuğu bir polis memurundan almadan önce eldivenlerini çıkarmış olması ![]() İtfaiye erleri sert, ateşe dayanıklı eldivenler kullanırlar ![]() Yaşayıp yaşamadığından emin bile olmadığı bu bebeği kucağına almadan önce eldivenlerini çıkaran itfaiye erinin, belki de farkında olmadan ne kadar düşünceli davrandığını görmek beni çok etkiledi ![]() Kucağındaki bebeğe bakan itfaiyecinin yüzündeki ifade, "Korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kucağındaki kız çocuğunun ölü olduğunun farkında değil ![]() ![]() ![]() sudan'li cocuk fotografi ve kisa oykusu: Bu fotograf 1994'de Sudan'daki kitlik sirasinda cekildi ve fotografci Kevin Carter'a Pulitzer odulunu kazandirdi ![]() Cocuk emekleyerek 1 km ![]() yemek kampina gitmeye calisiyor ![]() Arkasindaki akbaba, cocugun olmesini bekliyor ![]() Fotografi ceken Kevin Carter, fotografi ceker cekmez oradan ayriliyor ve kimse cocuga ne oldugunu bilmiyor ![]() Fotografci Kevin Carter 3 ay sonra depresyona giriyor ve intihar ediyor ![]() Ve dunya hala donuyor? ![]() EMEGE SAYGI |
![]() |
![]() |
|