Eski Sakızlar Ve İçinden Cıkanlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eski Sakızlar Ve İçinden CıkanlarEsKi SakızLar Ve iÇinden ÇıkanLar ![]() ![]() ![]() eski sakızların tadı nerede? eskiden sakız çiğneme dişlerin çürür derlerdi şimdi de yararlı![]() ![]() ama eski tadı kalmadı sakızların eskiden rengarenk bir dünyası vardı sakızların şimdiyse metal kutuda satılıyor![]() ![]() ilk gözağrılarındandı turbo ne severdik içinden çıkan araba resimlerini ![]() ![]() tipitip belkide herkesin sevgilisiydi ne güzeldi be eski sakızlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzel insandın sen pembo abi ![]() ![]() keşke yine olsan![]() ![]() keşke yine çiğnesek o güzel sakızı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eskiden toplardık bayrak resimli sakızları bazıları hala çalışma dolabımda yapışık durur ![]() herkes bu resimleri bilir hiç birzaman kalitesini kaybetmeyen, tadı bütün sakızlardan farklı kola sakızı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne oyun oynanırdı bunlarla senin uçağın benim uçağımı geçer (:![]() safari sakızı nedendir bilinmez pek sevmezdim içinden ne olduğu belli olmayan hayvanlar çıkardı ben bilinen bir "panda hayvanı" koydum ![]() çiğnemediğim bir sakız yakın döneme ait olsa gerek hugo eskiden ne meşhurdu şimdi bölücü oldu ********* ![]() red kit sakızı çizgi romandan kesip kesip yayınlardı ![]() şans futbol gibidir her vuruş gol olmaz nedense bu sakızı hatırlayamadım küçük yerde büyüdüm belki bizim oraya gelmiyordu ![]() ![]() ben uzayda yaşıyordum yol uzak olduğundan bunlarda gelmiyordu ![]() ![]() ne uzak yermiş yaşadıım yer be![]() ![]() ![]() ![]() burada da her şutun gol olamayacığını hayrettinden görüyoruz 93-94 sezonu![]() ![]() vaybe![]() ![]() ![]() ![]() hala oynuyor hala oynuyor hala oynuyor ![]() ![]() ![]() ![]() bu sakızı da bilmiyorum ama karikatürleri çok güzel bizim küçük yere bu da gelmiyordu heralde ![]() içinden harika yazılar çıkan aşk sakızı ![]() ![]() yukarı da doğru tespitlerden birisi yer alıyor ![]() ah be aşk sakızı senin üzünden geldik gazlara dediğine inandık![]() ![]() ilk yakanlardan biri sen oldun ![]() yeni nesil sakızlardan ![]() ![]() yogi hikayeleri güzeldi ![]() taş yok mu taş? yalvaç ural espirilere yakın olduğu zıp zıp sakızı bir neslin espri anlayışını etkiledi bu sakızlar çıkmasın bir daha fizik dersi almışmış![]() ![]() vurucam şimdi taşı kafasına görecek![]() ![]() ![]() bir taşta tomi ve annesi anatomiye (: ![]() hülya avşar ne de gençmiş şimdi bir sakız kağıdına basılı resmini görse ne derdi acaba ![]() oynama şıkıdım isimli bir sakızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz sakın şaşırmayın tarkan ağızlara ciklet olmuş daha ne![]() ![]() ![]() ![]() yerin dolmaz orhan baba her zaman kalbimizdesin her zaman yakışıklısın her zaman karizmatiksin ![]() hahahahhah! yıllar geçiyor ibo hala aynı benim sakızımdan çıksa atardım ![]() harika harika harika! ![]() sibel can sakızımdan çıksın 1000 ytl borcum olsun o herzaman güzel ![]() cikletten de bişey öğrenmemek olur mu? eskiden internet mi vardı? ayrıca biraz araştırdım orman hindisi diye bişey yok eğer sakızdan çıkan herşeye inanan biriyseniz evet evet bu bir düş kırıklığı![]() ![]() ![]() eskiden sakızlar da samimiydi bruce lee abimiz
|
|
|
|