![]() |
Üzülünce Kan Ağlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzülünce Kan Ağlıyor![]() Üzüldüğü zaman gözlerinden kan akan Calvino'nun sırrı çözülemiyor ![]() Amerika'nın Tennessee Eyaleti'nde yaşayan 15 yaşındaki Calvino Inman adlı genç ağladığı zaman gözlerinden, yaş yerine kan geliyor ![]() ![]() İÇİNDE ŞEYTAN VAR ŞÜPHESİ Arkadaşlarının, içine şeytan girdiğini düşündüğü gencin, günde üç kez, çoğu kez önceden geldiğini hissettiği kanlı gözyaşları yaklaşık bir saat boyunca gözlerinden akıyor ![]() Calvino ve annesi ise Hz ![]() ![]() Katıldığı bu programlarda ağlamadan önceki hislerini anlatan genç, "Bazen gözyaşı gibi geldiklerini hissediyorum ![]() ![]() ![]() Çeşitli video ve fotoğraflar, gencin gözlerinden akan kırmızı göz yaşlarının yanaklarından süzülürken bıraktığı kan izini belgeliyor ![]() ANNE: HAYATIMIN EN KORKUNÇ ANIYDI Kanlı gözyaşları ilk gelmeye başladığında korkan Calvino'nun annesi ise bu durum ile karşılaşınca ilk olarak acil servisi arayarak tepki vermiş ![]() O anları anlatan anne, "Hayatımın en korkunç anıydı, bana dönüp 'Anne ölecek miyim?' dediği zaman yüreğim parçalandı ![]() ![]() Göz hastalıkları uzmanı Dr ![]() ![]() ![]() MİLYONDA BİR KARŞILAŞILIYOR Good Morning Amerika adlı televizyon programında, Inman'ın yaşadıklarının hastalık tanımlarına uyduğunu ama bu hastalığa neyin neden olduğunun bilinmediğinin altını çizen Hamilton, bu durumla milyonda bir karşılaşıldığını belirtiyor ![]() Calvino'nun annesi medya aracılığıyla oğluna yardım arıyor ![]() Terazi yukarda haber verim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|