Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, ibretlik

İbretlik Hikayeler 13+

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbretlik Hikayeler 13+

günlerden bir gün annem gene kitap oku hiç okumuyosun ya tv izliyosun yada arkadaslarınla oynuyosun dediiiiiiiiiiiii bnde zar zor kitap okucaktım ki kitabın konusduğunu gördüm çok ama çok şaşırdım kitab dadi bni oku diyordu bak bi sayfalarımaaaaaaa neler var nelerrrrrrrrrr sni bekleyenler var diodu bnde merakla açtım ve ewet en iyi arkadaşim zeynep miraç bna el sallıyolardı bi an bnde onların yanında bulundum ve 3 çümüz oturmuş sohbet ediyoduk b irde ne göreyim hiç sevmediyim kitaplar bnim üs tüme seliyolardı hep yere vurduğu m kitaplar bn ve arkadaslarım kaçmaya basladık ama her tarafımız dalardı daire kurmuslardı etrafımıza bize ise masum masum bakıyoduk onlara onları yere vurduğum için kenidmi şuçlu hissediyordummmm zatende öle zeynebirn aklına bir fiikir gldi hepmiz sayfayı çevircektik ama nsl zar zor çevirdik arıkkkk dier sayfada ise yırtığımkitap sayfalarıııı bni savuruyodu dersimizi almıstık bundan sonra onlarla iletişim kurcaktık onlarla okucaktık özenleeeeeeeeeeee yırtmıcaktık onlarıııı bide onlara anlata bilsekkkkkk ardından bir kartal aldı çıkardı bizi yukarııı kartalın yemiydik artıkkk asağı düşmyi pşanlıyodukkk tam düşerken sıçrayarak uyandım yerimden ter olmustum güzel bir ders almıstım üstümü deyiştirdim ve kitap okumaya basladımm

Birgün akşam saat 7-8 gibi kardeşimle korkunç hikayelere bakıyordukÇok ürpertici olanlarda vardı dalga geçenlerde fakat yinede biz inanmıyorduk okuduklarımızın hiçbirineDalga geçiyorlar diyordukSonra annem geldi odamıza bizim böyle şeyleri okuduğumuzu gördü ve kızdı
Babamada söyledi ikisi birden kızdıBu arada saat 11:30 falandıDaha sonra benim salak kardeşimde "Abla ben korkuyorum" dediBunu zaten annemler duyunca iyice kızdılarZaten bende kızdımOkumasaydın içeriye gitseydin fa lan dedimSaat 12 oldu herkes yattıHerkes yatınca ben tekrar açtımAçınca sayfa kendi kendine kapandıBir daha açtım yine kapandıSonra net gittiBende pc kapatıp yeniden açtımSonra açıp okumaya başladımO an anlamadım ama belkide o sayfayı benim açmamı isstemiyordu beni düşünen biriSonra ben nerdeyse bütün hikayeleri okudum
Saat 2:30 3'e geliyordu Uykum geldi pc kapattım ve ranzaya çıktım uzandım 10 dk olduBişeyler düşünürken ranza sallandıBen deprem olyor sandım
sonra benim içimi bir korku kapladıAnlamıştım belkide olacaklarıBildiğim tüm duaları okudumDuvara sırtımı döndüm çünkü korkuyodum sanki kapıya arkamı dönsem biri bişey yapacaktı
Öyle korka korka uyumuşum ben Sonra biri beni dürtüklediBen uyandım ama gözlerimi açamıyorumKendimin bilincindeyim sonra gözlerimi yarım açtım hiç bişey yoktuBen tekarar dua ederek uyudum ve yine biri beni dürtükledi ben bu sefer hemen gözlerimi açtımEtrafıma baktımPc masası sallanıyorduOdamın kapsındaki süs sallanıyordu ve pencere açıktıPencereyi ben açtım mı açmadım mı bilmiyorumSonra tekrar dualar ederek uyudum ve çok korkunç rüyalar gördüm Cinleri falanRüyamda cin beni kovalıyorduÇok korkunç birgündü hatırlamak istemiyorumAllaha emanet olunSiz siz olun arkadaşlar benim yazımı okuduktan sonra başka okumayın gerçek olmadığına inansanız bile!

Cemile nine dilencidir bir gün dilenirken kötü kalpli esra ve şeyma para kutusunu devirir o anda iyi kalpli sultan ve feyza cemile nineye yardım ederek onu evlerine davet ederler cemile nine yük olmayım der sultan ne yükü teyzecim der ve cemile nineyi evlerine götürürler ve ona çok iyi davranırnırlar aradan 15 gün geççer artık anne ve iki kız gibi olurlar cemile tnine ve kızlar çarşıya giderken esra ve şeymayı görürler onlar çok kötü durumdadırlar işten atılmnışlar onlarda cemile nineyi görmüşl er esra galiba bizde iyi olmalıyız der şeyma ben asla iyi olmam der ve onları araba çarpar esra sakt kalır şeyma ise hakkın rahmetine kavuşurSON

Bazilari Gercekdir Bazi Sitelerden Topladim + reppp verirseniz cok mutlu olurum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com