![]() |
İbretlik Hikayeler 13+ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbretlik Hikayeler 13+günlerden bir gün annem gene kitap oku hiç okumuyosun ya tv izliyosun yada arkadaslarınla oynuyosun dediiiiiiiiiiiii bnde zar zor kitap okucaktım ki kitabın konusduğunu gördüm çok ama çok şaşırdım kitab dadi bni oku diyordu bak bi sayfalarımaaaaaaa neler var nelerrrrrrrrrr sni bekleyenler var diodu bnde merakla açtım ve ewet en iyi arkadaşim zeynep miraç bna el sallıyolardı bi an bnde onların yanında bulundum ve 3 çümüz oturmuş sohbet ediyoduk b irde ne göreyim hiç sevmediyim kitaplar bnim üs tüme seliyolardı hep yere vurduğu m kitaplar bn ve arkadaslarım kaçmaya basladık ama her tarafımız dalardı daire kurmuslardı etrafımıza bize ise masum masum bakıyoduk onlara onları yere vurduğum için kenidmi şuçlu hissediyordummmm zatende öle zeynebirn aklına bir fiikir gldi hepmiz sayfayı çevircektik ama nsl zar zor çevirdik arıkkkk dier sayfada ise yırtığımkitap sayfalarıııı bni savuruyodu dersimizi almıstık bundan sonra onlarla iletişim kurcaktık onlarla okucaktık özenleeeeeeeeeeee yırtmıcaktık onlarıııı bide onlara anlata bilsekkkkkk ardından bir kartal aldı çıkardı bizi yukarııı kartalın yemiydik artıkkk asağı düşmyi pşanlıyodukkk tam düşerken sıçrayarak uyandım yerimden ter olmustum güzel bir ders almıstım üstümü deyiştirdim ve kitap okumaya basladımm ![]() ![]() ![]() Birgün akşam saat 7-8 gibi kardeşimle korkunç hikayelere bakıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() Babamada söyledi ikisi birden kızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 2:30 3'e geliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() sonra benim içimi bir korku kapladı ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle korka korka uyumuşum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cemile nine dilencidir bir gün dilenirken kötü kalpli esra ve şeyma para kutusunu devirir o anda iyi kalpli sultan ve feyza cemile nineye yardım ederek onu evlerine davet ederler cemile nine yük olmayım der sultan ne yükü teyzecim der ve cemile nineyi evlerine götürürler ve ona çok iyi davranırnırlar aradan 15 gün geççer artık anne ve iki kız gibi olurlar cemile tnine ve kızlar çarşıya giderken esra ve şeymayı görürler onlar çok kötü durumdadırlar işten atılmnışlar onlarda cemile nineyi görmüşl er esra galiba bizde iyi olmalıyız der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazilari Gercekdir Bazi Sitelerden Topladim + reppp verirseniz cok mutlu olurum ![]() |
![]() |
![]() |
|