Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, uyumadığını

Uyumadığını Biliyorum.

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uyumadığını Biliyorum.

Bu olay sanırım İzmir'de yaşanmış ve şu meşhur "Işıkları açmadığına Menmunmusun" olayının tersi bir olaydır

Üniversitede okuyan ve bekar evinde kalan iki kızdan biri, diğer arkadaşının evde olmadığı bir gecede erken yatmaya karar verirHazırlığını yapıp yatağına girer ve uyumaya çalışır fakat bir süre sonra garip tıkırtılar duyar ve birden korkudan donakalırGelen hırsızdır ve evde dolaşmaktadırHırsız o kadar rahattır ki rahatça gürültü yapabilmekte ve işi ağırdan almaktadırSüre uzadıkça kızcağız çıldıracak gibi olurAsıl korkuyu ise henüz tatmamıştırHırsız onun uyumakta(!) olduğu odayada girerÇekmeceleri dolapları karıştırıralacağını alır ve son olarak kıza doğru eğilirKız kafayı üşütme derecesinde taş kesilmiştir

Ve hırsız kızın kulağına fısıldar "Uyumadığını biliyorum"
Ardından şakağına birde öpücük kondurur ve giderKız olayın akabinde psikolojik tedavi görür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com