![]() |
Midesinde 260 Tane Madeni Para Çıktı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Midesinde 260 Tane Madeni Para Çıktı...![]() Tokat'ın Reşadiye ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin, öldükten sonra yapılan otopsisinde midesinden 1 kilo 400 gram ağırlığında 260 adet madeni para, 1 kurşun, çok sayıda taş parçası ve izmarit çıktı ![]() İlçede 1979'dan önce 4 yıl berber çıraklığı ve ardından berberlik yaptığı öğrenilen Mehmet Şahin (46), rahatsızlanarak akli dengesini yitirdi ![]() Uzun süre ağabeyi Fikri Şahin'in gözetiminde kalan Mehmet Şahin, geçen ay götürüldüğü Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde rahatsızlandı ![]() Şahin, sevk edildiği Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken hayatını kaybetti ![]() Samsun'da yapılan otopside Şahin'in midesinden 260 adet çeşitli madeni para, 1 adet kurşun, taş parçası ve bol miktarda sigara izmariti çıktı ![]() ![]() Akli dengesini kaybettikten sonra bu cisimleri yuttuğu tahmin edilen Mehmet Şahin'in 80 yaşındaki annesi Cemile Şahin, 6 çocuğundan dördüncüsü olan Mehmet'in ölümüne çok üzüldüğünü ifade etti ![]() Kurşunu ve paraları ölene kadar oğlunun hatırası olarak saklayacağını anlatan Şahin, ''Benim oğlum herkese 'deli' olabilir ama o hala benim gözümde beşiğinde bir bebek gibi duruyor'' dedi ![]() Ağabeyi Fikri Şahin ise kardeşi Mehmet'in midesinden çıkan 260 adet çeşitli madeni paranın 1 kilo 400 gram geldiğini ve toplam 42 TL tutarında olduğunu söyledi ![]() |
![]() |
![]() |
|