Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mıdır, oldu, yaşında

6 Yaşında Müdür Oldu !

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

6 Yaşında Müdür Oldu !

Tren Müzesi'nin oyuncak trenlerinden sorumlu şef olan altı yaşındaki Sam iş başvurusunu kendi el yazısıyla yazdığı bir mektupla yaparak yüzlerce başvuru arasından sıyrılmayı başardı

İngiltere’de trenleri çok seven altı yaşında bir çocuk Ulusal Tren Müzesi’nde çalışmak için iş başvurusunda bulundu Sam Pointon adlı çocuk müzeye bir mektup yazıp trenleri çok sevdiğini aynı anda iki treni birden kullanabileceğini müzenin yöneticisi olmak istediğini henüz altı yaşında olduğunu ancak bu işi başarabileceğine inandığını söyledi

Müzeye kabul edildiğini öğrenen Sam mutluluğunu şu sözlerle anlatıyor: “İşe kabul edildiğimi öğrendiğimde çok heyecanlandım çünkü trenleri çok seviyorum ve müzeyi üç kez gezdim Trenlerin hareket edişlerine bayılıyorum En sevdiğim trense Fransa’ya giderken bindiğimiz Eurostar çünkü en hızlısı o

Sam’in babası Robin Pointon oğluyla çok gurur duyduklarını söylerken müzenin eski müdürlerinden Andrew Scott “Sam’in başvuru mektubunu okumak çok güzeldi Trenleri tutkuyla seven böyle küçük çocukları görmek her zaman harika olmuştur” şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com